TTomek  Dołączył: 02 Mar 2008
Jasiek Matacz, właśnie w tym grzeb :-) . Chyba trzeba by zebrać te wszystkie porady i umieścić je w pierwszym poście wraz z IP serwera, zajęli by się tym kolorowi? Albo ja mogę to zebrać tylko ktoś musi posta edytować :-P

Marcin_G  Dołączył: 01 Maj 2008
Po długiej walce z komputerem, w końcu znalazłem rozwiązanie problemu z ETPro :-) Od teraz więc macie kolejnego chłopca do bicia.

dybon  Dołączył: 05 Gru 2007
darkduch napisał/a:
dybon, Fafniak, nie wiem czy nie przesadzacie, wystarczy chyba patrzeć w strone przeciwnika :-P no chyba że przeciwnik jest dobry, ma super aima i biega ze stenem (3 strzały i padacie) ale raczej to się często nie zdarza.

Patrząc czasem na osoby zaczynające można się aż zdziwić że potrafią się schować tam gdzie mi czasem nie przyszło by do głowy :mrgreen: .

Jakoś to będzie :-P jeszcze z raz, dwa i zaczniecie wykorzystywać np. dźwięki pistoletów (przecież po tym łatwo poznać i zlokalizować praktycznie większość ludzi), chować się i zabijać :mrgreen:

Ważne żeby chyba szybko wszystko robić, czytaj nie stoimy na drodze a jak już to za zasłoną ;-)

Szczególnie po północy, po paru :-B , i na laptopie (co prawda z myszką). :mrgreen:

IP serwera: 94.23.6.10:27960
Nazwa serwera: Pentax@PL
Instrukcja:
wchodzimy do folderu z grą/etmain/profiles/nazwa_profilu i otwieramy notatnikiem plik etconfig.cfg i tam:
-> szukamy zmiennej pb_security jeśli jest zmieniamy jej wartość na 0, jeśli nie ma to dopisujemy seta pb_security 0
-> szukamy zmiennej com_hunkMegs i zmieniamy jej wartość na 128
-> szukamy zmiennej cl_maxpackets i zmieniamy jej wartość na 100
-> szukamy zmiennej snaps i zmieniamy jej wartość na 40
-> jeśli mamy min. 512 kb/s łącze to zmieniamy wartość rate na 25000
-> szukamy zmiennej cl_allowDownload i ustawiamy jej wartość na 1, jeśli nie ma to dopisujemy seta cl_allowDownload 1
-> szukamy zmiennej cl_wwwDownload i ustawiamy jej wartość na 1, jeśli nie ma to dopisujemy seta cl_wwwDownload 1
Link do patcha 2.60b: www.trey.nazwa.pl/ET
-> plik: et-2.60b.zip
-> folder etmain: ściągamy mapy braundorf_b4.pk3, caen2.pk3, pentax.pk3, supplydepot2.pk3, venice.pk3.

Teraz proszę kolorowych o doczepienie tego postu do pierwszego w wątku by był łatwo dostępny :-)

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
TTomek napisał/a:
proszę kolorowych o doczepienie tego postu do pierwszego w wątku

Wszystko jest w pierwszym poście, miłej zabawy.

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
To jeszcze dopiszcie gdzieś na początku, że aby działało pod vistą, trzeba wyłączyć UAC (Kontrola Konta Użytkownika). [Panel sterowania>Konta użytkowników]
Jak się tego nie zrobi, wywala z serwera, bo PunkBuster nie działa prawidłowo..

No to skoro jubileusz to dziś 21 na serwerze :evilsmile:
Zdano, dzięki za szybką reakcję :-)

MvA  Dołączył: 29 Kwi 2006
witam po przerwie:)
widze ze juz prawie codziennie sparingi sie odbywaja. dzis wieczorem pobawie sei znow z wami :-B

Marcin_G  Dołączył: 01 Maj 2008
Dzisiaj też od 21 zaczyna się impreza? Jeśli tak to na chwilę wpadnę, bo później do pracy muszę śmigać.
Wczoraj byłem masakrowany przez J23, no i te nowe mapy których kompletnie nie znam :-(

Ja dziś chyba nie wpadnę bo ostatnio krucho wieczorem z czasem :-( choć może się coś uda.

jakby co wbijam na serwer...

no ja też jestem ale nikogo nie widzę...

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
zaraz ja sprobuje ;-)

tosmy sie rozmineli :lol: o minutke...

o 22 wam bardziej pasuje?

To jak chlopaki, ustawka? :-D Ja bym sie chetnie umowil na 21szą czasu polskiego. Nie mam co robic w tym Zamosciu, straszliwie niefotograficzne miasto... :mrgreen:

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
alkos, serio mówisz? W lubelskich zakamarkach się nafocić nie mogłem.. W Zamościu ostatni raz byłem niepamiętnie dawno i jak zwykle na rynku tylko :-P

alkos napisał/a:
To jak chlopaki, ustawka? :-D
siur. wczoraj o 21 nikogo nie bylo, wiec moze na 21 30?

MvA napisał/a:
wczoraj o 21 nikogo nie bylo

Bylem, tylko nikogo nie bylo wiec poszedlem na nexusa i zrobilem 1000 teamdamage w 5 min :-/

Dla mnie 22 jest git :-)

matth napisał/a:
alkos, serio mówisz? W lubelskich zakamarkach się nafocić nie mogłem..

Jakos sie nie moge przelamac. Moze dlatego ze... hmmm... nie wiem...

Skocz do: