mazi napisał/a:Tylko jakie to ma znaczenie dziś...
mazi napisał/a:kto je kupil ,tego juz nie pamietam, moze krzyber ?![]()
Tylko jakie to ma znaczenie dziś...
wojtek_c napisał/a:nie udowadniam całemu światu, że cena za wysoka
wojtek_c napisał/a:Ostatnio poszedł na giełdzie za 800 z pocałowaniem ręki.... W tej chwili na allegro jest aukcja za ponad 900 i idzie dalej... I co?
CytatDla mnie ma. Szkiełko pochodzi od kolegi Żaba.
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
piotr_luk napisał/a:Dlatego właśnie zawsze byłem przeciwny komentowaniu cen na giełdzie. Za drogo, najwyżej się nie sprzeda i życie samo zweryfikuje cenę, ale po kiego grzyba ją komentować. Tym bardziej, że komentarze takie nie wnoszą najczęściej nic konstruktywnego, a tylko zaogniają atmosferę.
wojtek_c napisał/a:bo właściwie PO CO komentować oferty cenowe?
Żaba napisał/a:SQ6GIT jest o tym info na 1 stronie wątku![]()
krzyber napisał/a:SQ6GIT, za to ja Twojej ofensywy nie rozumiem
krzyber napisał/a:a nie przepychanie przez 4 kolejne strony swojego zdania jako jedynego słusznego
SQ6GIT napisał/a:
krzyber, problem w tym, że ja jestem cały czas w defensywie od czasu gdy skomentowałem, że wg mnie wartość jest taka a taka...
SQ6GIT napisał/a:wojtek_c, dzięki za wywód oświecający
SQ6GIT napisał/a:wojtek_c, to Ty nie wiesz, co to jest szanowanie cudzego zdania, bo ja napisałem że uważam, że tyle jest wart, a Ty kolego sympatyczny próbujesz mi "po polsku" udowodnić, że jest inaczej
dan napisał/a:
wojtek_c napisał/a:bo właściwie PO CO komentować oferty cenowe?
Jakby nie bylo, sa to sygnaly plynace z rynku. Pomagaja sprzedajacemu ustalic cene, czasem ktos napisze - "dobra cena, brac" i to przyspiesza deycyzje o zakupie kogos, kto sie zastanawial.
SQ6GIT napisał/a:Żaba napisał/a:
SQ6GIT jest o tym info na 1 stronie wątku![]()
a gdzie dokładniej, Mocium Panie?
krzyber napisał/a:"Kurde, niedawno wystawił Żaba i nikt nie narzekał na cenę tylko brak kasy.
Dałem za nią nowiutką Sigmę 17-70 i to kultową bo zamówiłem w JapanFoto i dostałem