Cytatkot uzywa?
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
CytatNie wiem czemu mygosia nie chciała tu tego przenieść - nie wnikam - więc przepisuję
---
Pioter napisał/a:co prawda w Polsce jest tylko płatny,
Pioter napisał/a:co prawda w Polsce jest tylko płatny,
takseo napisał/a:last już też jest płatny..
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
mygosia napisał/a:Jestem wyrypana na maksa - nie mam sily...
mygosia napisał/a:A Ty jako stary wyjadacz - na pewno znasz zasady... i ulatwilam Ci zadanie - i podalam gotowy link
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
bEEf napisał/a:Dla mnie last.fm stracił rację bytu po prostu.
Trochę szkiel i żelastwa
Last.fm pozostalo damowe tylko w DE, UK i USA, bo w tych krajach generowane byly jakiekolwiek zyski. A to wszystko przez to, ze last.fm zostalo przejete przez FOX, ktorego misja po trosze rozmija sie z misja oryginalnego last.fm.rafalf napisał/a:Najciekawsze jest to ze to polska wersja last.fm jest płatna.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:ast.fm pozostalo damowe tylko w DE, UK i USA
Trochę szkiel i żelastwa
dzerry napisał/a:Last.fm pozostalo damowe tylko w DE, UK i USA
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:A próbował ktoś przez proxy z tych krajów?
Trochę szkiel i żelastwa
gezeb napisał/a:Deezer już był wymieniany , może tu ktoś znajdzie "swoje" 6 alternatyw dla last.fm.
mygosia napisał/a:Ale potem dluuugi weekned bardzo