MichalR
[Usunięty]
Arti, pokazujesz gdzies swoje zdjecia?

Sebastian  Dołączył: 19 Kwi 2006
a na 4 motyw krat odbija się echem w formie falistego eternitu - bardzo odważne zestawienie rakotwórczych płyt ze zdrowymi (z pozoru) czerwonymi jabłkami. Niech nas jednak nie zmyli ich kolor, one najwyraźniej tez są chore, świadczy o tym brak zainteresowanie nimi ze strony kota. Można by się zastanawiać skąd tam się wziął ten kot, co chce nam przekazać? Kot, odwieczny i starożytny atrybut wróżek i wiedźm - tym zabiegiem autor buduje wyraźny most: zatrute jabłko - wiedźma - kot. Kot wróżbita patrzy w dal, w przyszłość, co tam widzi? Pozostaje nam się tylko domyślać, być możne autor przedstawi nam swa wizje na następnym zdjęciu.

sculptor  Dołączył: 20 Maj 2008
plwk, czekasz na zdjęcia czy może "interpretacje" Artiego... :?: ;-)

tomsawyer, nie zrażaj się komentarzami. Poczytaj sobie trochę o fotografowaniu. Linków na forum do dobrych stronek jest pełno no i oczywiście próbuj dalej!
Żeby nie było, że się mądrze, też jestem początkujący. :-)

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
MichalR, tak, oczywiście... Najczęściej w domu u siebie, teściowej, jak za długo siedzi i nie chce iść już sobie... Przeważnie działa, uniesiona zachwytem i dopingowana przez artyzm tychże szybciutko udaje się do domku...

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Dobrze mieć jakieś skuteczne argumenty :-D

MichalR
[Usunięty]
Arti, to moze pokaz tez nam, strasznie jestem ciekaw Twojej tworczosci fotograficznej.

Pozdrawiam,
Michal

MichalR, ależ ja się wstydzę... :oops: nieśmiały z domu jestem...

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Aby być krytykiem sztuki nie trzeba być artystą.

Co więcej, żeby zinterpretować wiersz, nie trzeba umieć rymować... ;-)
Jak to fajnie, że dziś Dzień Śmiechały...

plwk, to samo chciałem napisać. Przez analogię - aby powiedzieć, ze ktoś słabo gra na gitarze wcale nie muszę umieć na niej grac, wystarczy ze słyszę.

MichalR
[Usunięty]
Arti, boisz sie ze Cie tu zjedza?;)

MichalR, mnie? Ty mnie nie widziałeś.. Spinner to by dał radę, chyba że bym mu kością w gardle stanął, ale reszta? No chyba, żeby tak smalec wytopić.... ze skwarkami?

MichalR
[Usunięty]
dawaj nie gadaj:)

Szukajcie a znajdziecie.... poza tym moje zdjęcia nie sprawią, że dojrzysz wreszcie przesłanie 4 zdjęcia z tego wątku...

MichalR
[Usunięty]
z pewnoscia nie sprawia, ale chcialbym zobaczyc cos Twojego, bo kiedys napisales ze 'dobrze ze tu zdjec nie pokazujesz'. a przy tym jak jest cos do skrytykowania to nie omieszkujesz, wiec chcialbym spradzic czy zasadnie;) bo zawsze trudniej sie pokazuje wlasna tworczosc niz krytykuje innych.

pozdrawiam

MichalR napisał/a:
a przy tym jak jest cos do skrytykowania to nie omieszkujesz, wiec chcialbym spradzic czy zasadnie;)

A to nie musisz moich fotek w tym celu oglądać, tylko te krytykowane. To będziesz wiedział czy zasadnie...

MichalR
[Usunięty]
to inaczej, skoro wiec krytyka jest zasadna, to moze warto by doradzic co zrobic by bylo lepiej (chocby jak uniknac przepalen ktore tak punktowales powyzej).

MichalR, potrafisz powiedzieć o jednej, dwóch, trzech rzeczach które są niedobre w zdjęciu nr 4? Przecież ono jest całkowicie bez sensu, zupełnie bez pomysłu, trzeba je zmienić kompletnie, to zdjęcie trzeba zmienić na inne zdjęcie. Można się nim pochwalić na forum o kotach, ale nie o fotografii.

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
Arti napisał/a:
Twoje zdjęcia nie zostaną tu zrozumiane, bo są zbyt nowe i odkrywcze, nie dla tak mało wyszukanego odbiorcy przeznaczone. A one przecież niosą ogromen pokłady treści. (...)

to ja juz wole, jak mi dybon mowi, ze kaszana...

tatsuo_ki, każdemu według potrzeb... ;-)
MichalR, ale ja już to przecież tyle razy pisałem... i co? mam uczyć obsługi światłomierza, w momencie kiedy autor pisze, ze celowo spieprzył zdjęcie? To ja se korzystając z dzisiejszego dnia wolałem trochę jaja porobić..

Skocz do: