<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
Yesterday is history, tomorrow is a mistery but today is a gift.
That's why it's called "present".
Trochę szkiel i żelastwa
rafalf napisał/a:No to kiedy robimy wycieczkę do Mogilan?
K5,Z1p,SuperA,K2,KM,MX,ME-S,K1000 i parę szkiełek Pentax, Adaptall kiedyś ... a teraz K1 i K3 plus parę szkiełek
Pozdrawiam
Karol
K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
Markus napisał/a:Dobrze , że wersja dla Pentaxa nie "zginęła"....Nasze forum skupia samych uczciwych ludzi
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba napisał/a:Dada (drań wstretny) nie czekając na kolegów szkło juz kupił.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Żaba napisał/a:poczekajcie cierpliwie
Yesterday is history, tomorrow is a mistery but today is a gift.
That's why it's called "present".
K10D + DBG2 || DA 16-45 4.0 || FA 35 2.0 || FA 50 1.4 || SY 85 1.4 || DA 18-55 || DA 50-200 ||
To byłby dopiero hiciorPhilakorea napisał/a:spytam przy okazji o wersję AF.
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
I owszem, ma. Na razie na szybko zrobiłem tylko dwa zdjęcia, nie kwalifikujące sie do publikacji, ale wychodzi mi, że opaczni test zrobili solidnie. Faktycznie wygląda szkiełko na pełnej dziurze suuuper ostro. Inne przysłony w tej sytuacji są mało ciekawe i nie koniecznie przeszkadza mi, rozdzielczość na 5,6 gorsza trochę od Zeissa. Kręci się dość ciężko, wykonanie jest prawie jak Sigma EX ( bez matu tylko)Żaba napisał/a:z tego co wiem wersja Pentaxa ma pozycję A
No skoro jechałem dziś przez Mogilany, to nie będę robił pustych przebiegów, albo dodatkowych kilometrów.Żaba napisał/a:Dada (drań wstretny) nie czekając na kolegów
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"