Pentax ME - Revuenon MC 28mm 2.8, Pentacon MC 50mm 1.8, Domiplan 50mm 2.8 , Braun 135mm 2.8, Yashica-Mat, EXA-1b, Sverdlovsk 4...

Najpierw trzeba połączyć, potem sfotografować, potem jeszcze fotkę wstawić....piotrecius napisał/a:jak wygląda ten obiektyw w połączeniu
 .Nieee no, wiesz ile to roboty ?
  .Nieee no, wiesz ile to roboty ?  Może po Świętach, albo po wakacjach. Ooo, po wakacjach to jest dobry pomysł
   Może po Świętach, albo po wakacjach. Ooo, po wakacjach to jest dobry pomysł   . Może czasu będę miał więcej.
  . Może czasu będę miał więcej.  
  Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka

<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Żaba napisał/a:Dada (drań wstretny) nie czekając na kolegów szkło juz kupił
piotrecius napisał/a:Dada, jeśli mógłbyś to pokaż, proszę, fotkę jak wygląda ten obiektyw w połączeniu z jakimś starym pleśniakiem.

Trochę szkiel i żelastwa
matth napisał/a:w jakiej cenie będziesz to miał?

cenzura, cenzura, cenzura
Możesz.rafalf napisał/a:A moge ja pokazac? :)
 Właśnie obejrzałem sobie wreszcie mojego dokładnie. Ciekawostka przyrodnicza: Jest  to pierwszy obiektyw jaki mam w rękach, który nie ma numeru fabrycznego.
  Właśnie obejrzałem sobie wreszcie mojego dokładnie. Ciekawostka przyrodnicza: Jest  to pierwszy obiektyw jaki mam w rękach, który nie ma numeru fabrycznego.  Chyba trzeba samemu sobie numerek wybić
   Chyba trzeba samemu sobie numerek wybić   
  Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Dada napisał/a:Jest to pierwszy obiektyw jaki mam w rękach, który nie ma numeru fabrycznego.

"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:Fachowo to się nazywa: "cięcie kosztów"

Cześ napisał/a:na pewno nie drożej niż Foto-Tip

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
 Pokrowiec niby też ładny, ale trochę odstaje jakością materiału od reszty. Najważniejsze, czyli obiektyw wygląda naprawdę dobrze.
  Pokrowiec niby też ładny, ale trochę odstaje jakością materiału od reszty. Najważniejsze, czyli obiektyw wygląda naprawdę dobrze. Są dwa lematy Dady-Opiszona.
opiszon napisał/a:oficjalnie w sklepie
ThomFoto napisał/a:a do C będziesz miał?
 "Living is easy with eyes closed"
rafalf napisał/a:A moge ja pokazac? :)
 , pięknie to razem wygląda
  , pięknie to razem wygląda  

.
  .Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"  

) załadują się dwa PEF-y dla amatorów.
  ) załadują się dwa PEF-y dla amatorów. Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Dada napisał/a:Właśnie obejrzałem sobie wreszcie mojego dokładnie.
 Dopiero w tym wieku?
  Dopiero w tym wieku?
Znaczy co? Jakaś krzyżówka z innym gatunkiem.Dada napisał/a:Ciekawostka przyrodnicza

Trochę szkiel i żelastwa
                Dołączył: 30 Gru 2006Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme created by opiszon, powered with Bootstrap and VanillaJS.
Strona używa plików cookie. Jeśli nie zgadzasz się na to, zablokuj możliwość korzystania z cookie w swojej przeglądarce.
my.pentax.org.pl