seele  Dołączył: 07 Mar 2007
Bardzo fajne zdjęcia - widać zawodowy "sznyt", a co do Sigmy 70-300 APO to mam taką (wersja APO II) i przeważnie umie się znaleźć (choć nie zawsze).

kndr  Dołączył: 04 Lip 2007
(gs) napisał/a:
Jeszcze kilka udało mi się wykopać z archiwów...

Też fajnie się je ogląda. Robisz ciekawe ujęcia i dobrze selekcjonujesz materiał. Gdybyś miał super obiektywy i jakiś wspaniały korpus to myślę, że Twoje fotki, mogłyby z powodzeniem konkurować z najlepszymi. Widać w nich dynamizm i zatrzymują oko :)

(gs) napisał/a:
Zakręciłem się też trochę wokół lokalnej gazety

Brawo! Czasem wystarczy ruszyć trochę głową, żeby mieć cos więcej niż tylko satysfakcję ze zdjęć :) Gratuluję.

(gs)  Dołączył: 14 Lut 2009
Wiosna, wiosna, nareszcie! :-D

Już nie mogłem się doczekać na okazję do odkurzenia sprzętu. Długa zima chyba się jednak dała we znaki, bo po dwóch meczach nie jestem zbyt zadowolony. Nic szczególnego się ustrzelić nie udało.

28

29

30 (z tego tylko jestem zadowolony)

31

32 (fajne by było, gdyby nie ten bałagan z tyłu kadru...)

33

34

Co ciekawe, na ostatnim meczu zaczepił mnie fotoreporter z jednego dziennika i zapytał, czy przypadkiem nie jestem na kupnie aparatu, bo właśnie kupuje EOS-a 1D Mark III i aktualnie używany Mark II + 70-200 f2.8 już mu nie jest potrzebny... Szkoda, że nie mam luźnych 10 000 zł. ;)

Aha, ja wciąż na K100DS i Sigmie 70-300 f4.5. :lol:

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
30 jest OK. Ale chyba szkło "nie wyrabia"?

Sprzęt dedykowany do makro w sporcie to lekka desperacja. Ale co, da się? Da się. ;)

Alyjen  Dołączył: 31 Sie 2008
klasa, albo masz talent albo dużo szczęścia ;) pewnie obu po trochu, pomijając kwestie techniczne których po prostu nie przeskoczysz podoba mi się ilość emocji i uchwycenie właściwej chwili w dość dużej ilości zamieszczonych zdjęć, a że nie masz jakiegoś wypas sprzęta trzaskającego 8fps przez 30 sec to więcej talentu niż szczęścia chyba :-B

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Najnowsze fotki lepsze od pozostałych. Bardzo fajne kadry, dynamiczne coraz lepiej mz.

Sabiego  Dołączył: 19 Gru 2008
z 1. posta fotka nr 1 jest niezła :-D , a piątka świetna :mrgreen:
z 3. posta fotka nr 2 jest... do teraz nie mogę się pozbierać :lol: :-B :-B :-B :-B

PS. tą ostatnią pozwoliłem sobie ustawić na tapetę :evilsmile:

Na świeżo, dzisiejsze. ;)

35

36

37

ravenye  Dołączył: 01 Paź 2008
Niesamowite fotki, na dzień dobry rzucają się emocje przekazywane w tych zdjęciach. Jestem pod wrażeniem;]

Pentax też może być szybki, trzeba mu tylko trochę pomóc. ;)

38

pinus  Dołączył: 04 Sty 2009
bardzo fajne zdjecia - super sie oglada. Wreszcie cos innego nie tylko listki itp. :) (sam zresztą robiłem kwiatki )

Jestem pod wrażeniem.

diablo1  Dołączył: 08 Kwi 2009
pinus napisał/a:
Jestem pod wrażeniem.
ja mam tak samo

Skocz do: