anex  Dołączyła: 07 Sty 2009
10 również mnie się podoba
11 taka sobie

kndr  Dołączył: 04 Lip 2007
Editt napisał/a:
chętnie wysłucham Waszych rad.

Nie więcej niż 5 zdjęć za jednym razem. Idealnie to 3 :)

1-3 - podoba mi się taka obróbka, pasuje do tematyki, ale szkoda trochę tych drutów i latarni w tle, 4 - reflektor i nic więcej, 5 - może być, ale bez szaleństwa, 6-7 - grafika OK, zdjęcie normalne, 8 - bardzo mi się podoba ten kadr i światło, ma w sobie klimacik, ładne budynki i zachód słońca, 9 - dość ciekawy zachód, ale bez szaleństw, 10- całkiem sympatyczne kolory i kadr, dobre zdjęcie do stocka, 11 - dobry kadr, ale tło trochę mi tu przeszkadza - zlewa się z samochodem 12 - nie bardzo mi podchodzi, zbyt ciemne

Editt  Dołączył: 30 Sty 2009
4 fotki z weekendowego wypadu do lasu. ;-)

13.

14.

15.

16.

I jeszcze takie jedno. ;-)

17.

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Editt, jakim obiektywem robiłeś zdjęcie 13? FAJem 28-80? Paskudny bokeh. \
A zdjęcia są słabe. Wyglądają na bezmyślne pstryki. Nie ciekawią. Może ta fotka z ulicy Bagiennej mogłaby jakąś historię opowiedzieć. Ale na razie nie opowiada. I jeszcze niepotrzebny odblask na tabliczce. Chyba, że był zamierzony - ale to coś nie wyszło w takim razie.

Editt  Dołączył: 30 Sty 2009
Sigma 18-50. Odblask był celowy i mi się podobam, no ale wiadomo "są gusta i guściki". Dzięki za krytykę, na pewno się przyda. ;-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Editt, jeśli odblask był celowy, to fajnie - bo to mogłoby fajnie zagrać. Ale trzeba było ten odblask wyeksponować. Może filtr gwiazdkowy? Może bardziej przymknąć (i przy okazji bliżej podejść). W każdym razie taka kontra - bagno i promień światła mogłoby dać coś ciekawego. To nie dało.

Artooro  Dołączył: 11 Sty 2007
po obejrzeniu pierwszej serii zdjęć chciałem już napisać, że dobry z Ciebioe uczeń ale kolejna seria... :-/ nie trafiają do mnie takie kadry choć pamiętam, że gdy ja zaczynałem to strzelałem do wszystkiego, każdy przez to przejść musi

moonwalker_lw  Dołączył: 11 Mar 2009
10 fajna kolorystycznie

MichalR
[Usunięty]
nowki mnie zupelnie nie biora, wciaz poczatek prezentacji najlepszy.

pozdrawiam

Skocz do: