bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
chemiczny, zgłaszać do allegro. Inaczej cFaniacy wygrają z uczciwymi sprzedawcami. To nie jest serwis przedpłat niczym na malucha w PRL, tylko serwis aukcyjny, gdzie sprzedaje się istniejący towar.

chomik  Dołączył: 16 Sty 2007
hej
zglaszalem sprawe do allegro, ale jak zwykle umyli ręce
dowodem moze byc jedynie korespondencja mailowa, wiec jesli na gebe (ucho) uslyszycie przez telefon taka propozycje, to nie ma co zglaszac. Jesli taka odpowiedz przysla w mailu, to jak najbardziej zglaszac !!! TOZ TO CHAMSTWO, ZEBY W PANSTWIE PRAWA, LUDZIE SKLADALI OFERTY Z KTORYCH NIE MOGA SIE WYWIAZAC.

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
chomik, kurde, nie kumam ich. Przecież to takie proste - mogą sami zadzwonić do kolesia przecież. Moim zdaniem jednak trzeba zgłaszać - Ty nic nie zdziałałeś, bo może byłeś pierwszy, albo jeden z niewielu. Jak będzie więcej zgłoszeń, to się wezmą za kolesi, tak myślę...

ja z calego serca popieram akcje zglaszania, tylko moim sceptycyzmem chce oszczedzic wam rozczarowan

chemiczny  Dołączył: 25 Paź 2006
oryszard napisał/a:
Wejdz na Alegro 549 + 15 za dostawę

No i wreszcie się dogadałem z allegro.
549 + 30 za dostawę kurierem pocztowym z opcją oglądnięcia kota w worku na poczcie przed płaceniem. Namiar jest tu z forum a facet handluje na allegro. Użytkownik Kristopheros. Już ktoś u niego z forumowiczów kupował :)
poza tym facet tylko niechętnie przez allegro rozmawia za to już prywatnie - telefonicznie dusza człowiek i uczynny.
Jutro wieczorem słoik ma być ;) więc jak ktoś marzy o samplach czy testach to zapraszam do zadawania pytań na dniach
Dzięki za pomoc !!!
Maciek

kupujesz przez allegro (prowizja komentarz) czy poza?

chomik napisał/a:
kupujesz przez allegro (prowizja komentarz) czy poza?

Poza allegro,
Dzisiaj ma przyjść paczka za pobraniem z opcją otwarcia na poczcie przed zapłatą.
ogólnie pan Krzysztof coś nie przekonany do allegro bo na stronie milczy jak się go prosi o cokolwiek - poza jak najlepszy kontakt telefoniczny i mailowy. Generalnie frontem do klienta.
Gwarancja jest europejska (szkło przyjechało z Niemcowni) ale Pan mówi, że ma lepsze chody w Niemczech z gwarancją niż Apollo u nas bo szybciej trwa sprawa (a przywozi sprzęt od 6 lat ponoć)
To tyle z tego co wiem.
Napiszę wieczorkiem jak i co przyszło (może nie butelka po Coca_coli ;)
Szkło jest fabrycznie ponoć zapakowane a pudełko zaplombowane i korpusu nie widziało :)
Maciek

wlasnie o to ta cala dyskusja
o to, ze nie mozna normalnie kupic na allegro i dostac za to komentarza
denerwuja mnie ludzie (sprzedajacy) ktorzy traktuja allegro jako darmowa platforme reklamowa.
ale OK. kupiles.... ciesz się i baw... i pokaz jakies foty z twojego nabytku :)

chomik napisał/a:
wlasnie o to ta cala dyskusja
o to, ze nie mozna normalnie kupic na allegro i dostac za to komentarza
denerwuja mnie ludzie (sprzedajacy) ktorzy traktuja allegro jako darmowa platforme reklamowa.
ale OK. kupiles.... ciesz się i baw... i pokaz jakies foty z twojego nabytku :)

No wiem :) sam jestem wkurzony co do tego. Jedyne pocieszenie, że za tę reklamę też się płaci
Wrzuce coś jak mi się uda zrobić wreszcie ładne zdjęcie. Bo inaczej się wstydzę :)
ale i napiszę czy mi się podoba.
Musi się jeszcze wszystko do torbecki zmieścić :) mam nadzieję :) pozdrawiam serdecznie i trzymajcie kciuki :)
Maciek

Skocz do: