Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
Facebook - ktoś używa?
Fajny portal, taka nasza-klasa w wydaniu mieżdynarodnym - ktoś używa?
Ja się wpisałem... :-)

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
Ja też :->

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Chyba tam jestem. Kolejny portal w stylu zobacz moja bete, zobacz moje foty ze slubu, zobacz moje dziecko, zobacz moje cycki/bicepsy.

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
byłem kiedyś. tra-ge-dia :)

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
dan napisał/a:
Kolejny portal w stylu zobacz moja bete, zobacz moje foty ze slubu, zobacz moje dziecko, zobacz moje cycki/bicepsy.

Walnij we mnie śnieżką.

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
Dan, a Ty co tam pokazujesz? :-P

dan napisał/a:
zobacz moje cycki/bicepsy

a tego jeszcze nie zamieszczałem, walnę chyba jakąś fotkę.. :-)

no wiem, jaki jest, napisałem dlatego, że kojarzy mi się z NK, na którą już prawie nie zaglądam.. :-)
ale dzięki Facebook mam kontakt z paroma gębami, a i mam nadzieję odświeżyć paru ludzi zahramanicą.. :-)

pawelek-79  Dołączył: 06 Wrz 2006
Iza napisał/a:
Dan, a Ty co tam pokazujesz?

Pewnie swoje 208mm stałek :evilsmile:

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Dużo słyszałem w pewnym momencie od siostry. Że jakiś dodatek jest, że pets czy coś. No i że ją jakiś murzyn kupił. A później ktoś odkupił. I jeszcze raz. I znowu. Kreeeejzines.

Nawet niemało zaproszeń od znajomych dostałem, żeby się zapisać (ale to chyba jakiś robot wysyłał). Kolejna rzecz, która (w jakimś, nawet najmniejszym wymiarze) będzie pożerała czas? Eee. ;-)
*puf*

fotograficznie chyba najbardziej mi Flickr podszedł i tam jeszcze zaglądam, a czasem nawet wrzucam foty... :-)

pawelek-79, dan ma znacznie mniej mm!!!

[ Dodano: 2009-04-20, 23:51 ]
sorry, dan

pawelek-79  Dołączył: 06 Wrz 2006
O cholera, faktycznie. Sory za pomyłkę. Na niewłaściwą stopkę spojrzałem :oops:

P.S.
A ja mam więcej mm stałek :-P

[ Dodano: 2009-04-20, 23:56 ]
P.P.S
Zawsze można powiedzieć, że podawało się w ekwiwalencie. :mrgreen:

Samp napisał/a:
Walnij we mnie śnieżką.

A po co? :-)

Tak sobie marudze ;-) A sam mam podpiete konto z flikra :-P

SQ6GIT napisał/a:
ale dzięki Facebook mam kontakt z paroma gębami

To jest bardzo fajna cecha wszystkich tych fejzzbukow.

[ Dodano: 2009-04-20, 23:59 ]
Iza napisał/a:
Dan, a Ty co tam pokazujesz?

ogladam to, co wrzuca moich dwoch znajomych ;-)

A tak zupełnie poważnie, to strasznie lubię aplikację z Eventami – dzięki temu mam stały nadzór nad fajnymi imprezami. Jest to narzędzie, które służy do tego, aby w efekcie spotykać się i spędzać czas z żywymi ludźmi. Podobnie jak forum Pentaxa – jedno z niewielu miejsc w sieci, które jest tylko narzędziem służącym do komunikacji nieanonimowych, znających się ludzi.

Nie wiem, czy zwróciliście uwagę na to, że jeszcze parę lat temu w odniesieniu do portali społecznościowych, komunikacji poprzez net często używało się terminu "wirtualna rzeczywistość". Teraz prawie w ogóle się tak nie mówi – to jest bowiem ta sama rzeczywistość, zmiana zaszła jedynie w narzędziu komunikacji.

Samp napisał/a:
strasznie lubię aplikację z Eventami

że na tym Facebook to jest?

[ Dodano: 2009-04-21, 00:14 ]
Samp napisał/a:
Nie wiem, czy zwróciliście uwagę na to, że jeszcze parę lat temu w odniesieniu do portali społecznościowych, komunikacji poprzez net często używało się terminu "wirtualna rzeczywistość". Teraz prawie w ogóle się tak nie mówi – to jest bowiem ta sama rzeczywistość, zmiana zaszła jedynie w narzędziu komunikacji.

Może i tak, z drugiej strony ktoś kiedyś zauważył, że duchem naszych czasów jest, że utrzymujemy kontakt z sąsiadami tylko tymi, co mają email, gg, itp... :-)
Coś w tym trochę jest..

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
SQ6GIT napisał/a:
najbardziej mi Flickr podszedł i tam jeszcze zaglądam,
i można go powiązać z Facebook.

SQ6GIT napisał/a:
ktoś kiedyś zauważył, że duchem naszych czasów jest, że utrzymujemy kontakt z sąsiadami tylko tymi, co mają email, gg, itp... :-)
Coś w tym trochę jest..

SQ6GIT, myślę, że zawsze człowiek chętniej i częściej komunikował się z tymi ludźmi, z którymi łatwiej mu było się komunikować.

Calkiem powaznie musze przyznac, ze Facebook jest bardzo "miodny". I jednak pozytywnie sie wyroznia na tle tego typu portali. Wlasciwie, to mozna by powiedziec, ze stanowi osobna kategorie.

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
j+ napisał/a:
Dużo słyszałem w pewnym momencie od siostry. Że jakiś dodatek jest, że pets czy coś. No i że ją jakiś murzyn kupił. A później ktoś odkupił. I jeszcze raz. I znowu. Kreeeejzines.
Murzyn kupił Twoją siostrę?! :shock: A potem sprzedał ją komuś innemu?! :shock: :shock:

nemo napisał/a:
i można go powiązać z Facebook
ja dałem linka w profilu w zakładce "website", a jak inaczej jeszcze można? i co się ew. zyskuje?

[ Dodano: 2009-04-21, 00:26 ]
Samp napisał/a:
SQ6GIT, myślę, że zawsze człowiek chętniej i częściej komunikował się z tymi ludźmi, z którymi łatwiej mu było się komunikować.

ano... :-)

Skocz do: