nx10 , 16/2.4, 30/2, 18-55, SEF-42A
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Pozdrawiam z Mazowsza!
K20D | Grip | Pentax DA 18-55 AL II | Pentax DA 50-200 ED | Helios 50/2 | Metz 58 AF-1
Fujifilm S5 Pro | Nikkor 50/1.8
Yashica Mat124, Canon 100d
To ja czekam aż pokażą ekwiwalent Królewskiego TygrysaMacRayers napisał/a:wygląda jak Tygrys w 1944 roku
Parowóz, widziałem parowóz!!!
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Ijon napisał/a:MacRayers napisał/a:
wygląda jak Tygrys w 1944 roku
To ja czekam aż pokażą ekwiwalent Królewskiego Tygrysa![]()
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
afuszejk napisał/a:TANK
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
I jakie tanie: Cena detaliczna 4.99 złroket napisał/a:Ale te są piękne
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
roket napisał/a:Ale te są piękne
Pantera była lepsza i zdecydowanie lżejsza.Tygrys nie był zbyt udaną konstrukcją szczególnie Królewski.CytatIMO lepsza od większej i cięższej Pantery....
roket napisał/a:Pantera była lepsza i zdecydowanie lżejsza
Królewski ponad 70` ton, a oto Panther vCytatpantera 45t tygrys-56t![]()
MacRayers napisał/a:Pantera : 45000 kg
Tygrys: 56 000 – 57 000 kg (bojowa)
Racja kolego roket, nie wiem dlaczego tak mi się uwidziało. Może tak, że T34 - Tygrys, Stalin - Pantera... tak jakoś mi to się ułożyło.![]()
K10D + OME53 | P DA 18-55 mm | Tamron 70-300 mm f/4-5.6 Di LD Macro | Pentacon-A 50 mm f/1.8 | Vivitar Tele Converter 2x Macro | Metz 48 AF-1