Michu napisał/a:
Bulwarowa - żeś dowalił
Cytat
Opinia jest taka, bo ten dźwięk jest nieprzyjemny.
Cytattester przekazuje rowniez domyslnie informacje, ze konkurencja jest odmienna
Eeee - tu już wstawiasz jakieś przekazy podprogowe. Gdyby tak było, recenzent dodałby "w porównaniu do konkurencji". A nic takiego tam nie było.
Cytat
Dźwięk jest nieprzyjemny i koniec. Można się doń przyzwyczaić, a komuś może się nawet podobać. Ale większości użytkowników on irytuje - zwłaszcza na początku.
Cytat
Coś czuję, że dyskusja zaczyna zahaczać o gusta, więc proponuję taktownie ją zakończyć i zwycięstwo w niej przyznać bramkarzowi naszej reprezentacji - Tomaszowi Kuszczakowi.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Michu napisał/a:zwycięstwo w niej przyznać bramkarzowi naszej reprezentacji - Tomaszowi Kuszczakowi
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Michu napisał/a:Sorry, sorry - ale dla mnie dzwięk lustra jest irytujący. Co prawda nie tak jak maszyny do borowania czy też urządzenia które robi ping, ale owe "klap" ma po prostu za wysokie tony.
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:znajduję go irytującym
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
sołtys napisał/a:ina sprawa, że zapewne ciężko jest napisać recenzje jeśli już ona praktycznie istnieje w postaci odpowiednika recenzji pentaxa - czasami ciężko znaleźć nowe słowa na napisanie tego samego ;)
djack napisał/a:Fotopolis kiedyś przeczyło samo sobie w dwóch testach DSa
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
"Living is easy with eyes closed"
l_uka napisał/a:l_uka napisał/a:
Michu, porownanie nie jest trudne: ustaw sobie glosniej dzwieki w systemie i odtworz o to
http://www.dpreview.com/r...20d_d70_10d.mp3
Piotrek
KX i jeszcze więcej nowszych lustrzanek, cyfranek, cyfrówek...
Cytatna moje ucho to byly tam nagrane: dalekopis, zszywacz tapicerski i maszyna do pisania
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
l_uka napisał/a:to na pewno spisek parowkowych skrytozercow i testerow samsunga
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Ka100-ka już śmiga :)
CytatJak trzasnie to zaraz kazdy zwroci uwage ze macie super sprzecik. pozdrawiam
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
FraZa napisał/a:Nie pstrykałem wieloma lustrzankami analogowymi, więc może sa jakieś fajniejsze
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
mycielski napisał/a:Wkońcu ma go byc slychac a nie jakies tam bzykniecie.
"Kropki sa pod artefaktami JPG które doskonale maskują takie szumy."
28xr
grub napisał/a:
niee. przy robieniu zdjec np po kosciolach (zwlaszcza w takich, gdzie nie wolno, badz w czasie slubu) to mocno przeszkadza.
Ka100-ka już śmiga :)
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
fotonyf napisał/a:Pytanie za 10 punktów: W jakim aparacie migawka pracuje najciszej?