BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
My możemy ich ignorować, ale oni kłócić się będą.
Pomysł diplodok-a - super!

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Pomysł diplodoka nie jest zły, powiem więcej jest dobry. Bardzo by to ułatwiło pracę kolorowym.

jack  Dołączył: 25 Mar 2007
kenzo napisał/a:
Popieram nemo, po prostu ignorujcie posty "pieniaczy" to nie dacie im pożywki ;-)

Pomysł nie jest dobry, bo nie da się ignorować wypowiedzi konkretnego użytkownika, trzeba ignorować cały wątek, a to dla mnie nie do przyjęcia. Między OT są jednak upchnięte ciekawe informacje.

kenzo  Dołączył: 23 Gru 2007
jack, nie chodzilo mi o przycisk "ignoruj" tylko o po prostu nie zwracanie uwagi na te posty i nie wciaganie się w przepychanki

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
kenzo napisał/a:
nie wciaganie się w przepychanki

To jest kluczowe ale wiele osób nie ma wystarczającej samokontroli.

saxon  Dołączył: 30 Cze 2007
Świetny ten pomysł diplodoka.

jack  Dołączył: 25 Mar 2007
kenzo napisał/a:
jack, nie chodzilo mi o przycisk "ignoruj" tylko o po prostu nie zwracanie uwagi na te posty i nie wciaganie się w przepychanki

Zgoda, tylko jak chcesz śledzić wątek nie czytając go w całości.
Co do unikania przepychanek to się zgadzam.

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
popieram pomysł bardzo dobry...

ysiulec  Dołączył: 13 Gru 2008
Proszę spojrzeć z innej strony - ktoś zgłosił naruszenie zasad w danym poście neo-kid'a, ten w odwecie z zemsty zalewa moderatorów zgłoszeniami postów, które faktycznie NIE naruszają regulaminu.

Mariusz.R  Dołączył: 09 Lis 2008
I za to dostanie bana :mrgreen:

pjak  Dołączył: 28 Kwi 2008
Generalnie forma w jakiej dotychczas działało forum mi osobiście bardzo odpowiadała. Pełen "luz-blus". Nikt nikogo nie banował (przynajmniej nie zauważyłem), czasami jakieś upomnienie. OT chyba największe jakie udało mi się zaobserwować pośród innych, które czytam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I w zasadzie to najbardziej wyróżnia je od innych.
Po ostatnich "wałkach", aż boję się zaglądać, żeby znowu nie znaleźć w HP nowego wątku pt. "pożegnanie".
W związku z tym proponuję założenie działu Pożegnania. :evilsmile:
To chyba jedyna rzecz jaką bym zmienił.
Pozdrawiam wszystkich którzy odeszli, odchodzą i mają zamiar odejść z tego forum.

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
A czy ktos na PW moze mi napisac kto to tak ostanio nabrudzil i narobil smrodu? Bo nie jestem w temacie. Albo dajta linka jakiego, chociaz pewnie zasmrodzone watki wylecialy z hukiem...

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
diplodok napisał/a:
moze dalo by sie wprowadzic pod kazdym postem klik "zglos naruszenie" albo ["post do usuniecia"???

Ostatnią ikonką obok "cytuj" i "cytuj selektywnie" jest wykrzyknik. To jest włączone powiadamianie - zgłaszanie postów naruszających regulamin. Klikasz, potem potwierdzasz i info leci do moderatora.
Potestujemy to i zobaczymy czy bedziemy umieli z tego korzystać. Uprzedzam, żeby nie wariować z tymi powiadomieniami
;-)

[ Dodano: 2009-04-25, 17:48 ]
Jakby ktoś nie mógł znaleźć to pokazuję, gdzie jest przycisk

ysiulec  Dołączył: 13 Gru 2008
tref o kurde, faktycznie :mrgreen:
Haha :mrgreen:

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Ok, kolorowi już wiedzą co i jak. Od teraz proszę zgłaszać tylko posty, które naruszają regulamin. Proszę się już tym nie bawić i nie testować, bo nam lista zgłoszeń spuchnie i nic z tej operacji nie będzie.

:-B z apelem o rozsądek w używaniu tego cuda.

roket  Dołączył: 15 Lis 2008
ggdh,
Cytat
A czy ktos na PW moze mi napisac kto to tak ostanio nabrudzil i narobil smrodu?
Problem polega na tym jakoby smród był ale go nie było , w każdym bądż razie ja go nie czułem , a jeśli nawet był to pod nazwą K7D, niestety znalazło się kilku sztywniaków dla których ważniejsza była pro forma i etykieta ,a największych koni pociągowych tego forum nazwano spamerami z czym się nie mogę zgodzić ,śmieszne jest też to że najwięksi śmierdziele najgłośniej krzyczeli przeciw smrodzeniu.A sztywniaki niech dalej klepią w klawiaturę dla innych sztywniaków 2 posty na miesiąc ale rzeczowo fachowo aż do bólu aż do krwi ,tu ma nie być miło tylko fachowo. :-/

PK  Dołączył: 24 Maj 2008
Oby się wykrzyknik sprawdził... Może jeszcze dodać pod nazwą użytkownika niegasnący wskażnik chamstwa (np. mierzony w burakach...)- ostrzeżnia wygasają, a wypadałoby pokazać innym użytkownikom z jak kulturalną osobą ma się do czynienia.

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
a nie daloby sie dodac mozliwosci (obowiazku) uzasadnienia decyzji?

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
PK, niestety buraczaność ma czasami tendencje do obnoszenia się ze swoją buraczanością przez co niektórzy mogliby chcieć poprawiać swoje statystyki

pjak  Dołączył: 28 Kwi 2008
PK napisał/a:
Może jeszcze dodać pod nazwą użytkownika niegasnący wskażnik chamstwa (np. mierzony w burakach...)- .

To jest dobre :mrgreen: Jestem ZA. I raz na np pół roku przyznawać tytuł "MegaBuraka" :evilsmile: :evilsmile: :evilsmile:

Skocz do: