guerilla napisał/a:Wcale nie lżej, bo na CŁO a nie Va :(
jungli napisał/a:chyba, ze na wierzchu przykleisz fakture na 1000ojro
jungli napisał/a:Prawda jest taka, ze jak masz gift na paczce poza EU i nie masz rachunku, to nikt Ci nic nie udowodni i tyle
Pietras napisał/a:
jungli napisał/a:Prawda jest taka, ze jak masz gift na paczce poza EU i nie masz rachunku, to nikt Ci nic nie udowodni i tyle
Jak kupujesz raz na dwa miesiące lub rzadziej to tak. Ale jak otworzą paczkę i okaże się że wewnątrz masz np ładny aparacik to przyjdzie Ci pismo o uzupełnienie deklaracji celnej.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Pietras napisał/a:Teraz będzie trochę lżej z tymi opłatami bo od początku grudnia zmienił się limit z 22 euro do 150 euro na towary kupowane przez internet.
the only good pixel is a dead pixel
ryve napisał/a:2. te $100 obejmuje koszty przesyłki ($46) - mam płacić vat od kosztów przesyłki zapłaconych de facto poczcie amerykańskiej?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
pozdrawiam,
dzerrry
ryve napisał/a:obecnie ubiegam się o częściową refundację kosztów naprawy u sprzedawcy
GX-10 i troszke starocia
ryve napisał/a:kierdel: sprawny. sprzedający zadeklarował, że zwróci, ale ja już taki niewierny ryve jestem
GX-10 i troszke starocia
Kasetka Super +Pentax K 55mm 1,8 + Kicio II
Pentacon Praktica LTL
Canon A550 (małpka się przydaje)
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"