pozdrawiam,
dzerrry
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:;-) ... żeby nie powiedzieć: grupy elytarnej
galex https://500px.com/galex2
Pentax K-30+ kit Xenon
Pentax SMC- DA 35/2,4 AL
Pentax SMC-A 35-70/3.5-4.5
Chinon 1,7/50
oraz z przejściówką LOMO:
Sonnar 135/3,5, Sonnar 180/2,8
CytatFotonyf, przecież załączyłem śmieszki, których w cytacie nie skopiowałeś!
kiwaczek napisał/a:Wiem, że w czasach mody na dysgrafie i inne dys poprawność językowa w modzie nie jest.
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Ż jest P... p.
fotonyf napisał/a:Jak to kiedyś powiedział mój znajomy: - Kiedyś to się nazywało Baran!.
pozdrawiam,
dzerrry
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
dzerry napisał/a:Ciekawe czy kolega Fotonyf i jego kolega znaja znaczenie slowa dysgrafia, bo tak się sklada, ze wg mnie baranem jest raczej ktos poslugujacy się slowami, ktorych znaczenia nie zna,
Pozdrawiam!
Asahiflex H2, MZ-3, K10D
SMC M 50/1,7 + SMC M 135/3,5 + FA 28-70 F4AL + F 3,5-4,5 17-28 FE + FA 50/1.4 + 77LTD
i troche innych
fotonyf napisał/a:Jeżeli kogoś uraziłem, to sorry
kiwaczek napisał/a:No i nie dam się sprowokować do przejścia w tej dyskusji na poziom przepychanek osobistych :P
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Dlatego musze się z toba nie zgodzic - ja bede pisal Pentaxa, poniewaz przemawia za tym logika i przeslanki dobrej komunikacji.
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Ż jest P... p.
dzerry napisał/a:
Ciekawe czy kolega Fotonyf i jego kolega znaja znaczenie slowa dysgrafia, bo tak się sklada, ze wg mnie baranem jest raczej ktos poslugujacy się slowami, ktorych znaczenia nie zna, a nie ktos kto ma wrodzone trudnosci w graficznej poprawnosci pisma odrecznego. pozdrawiam
Jarek
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:I nie chce mu się popracowac, sprawdzic pisowni w glupim Wordzie, bo on ma papier!
pozdrawiam,
dzerrry