pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Ja wiem, ze to szczyt lenistwa, ale moze ktos z Gdanska bedzie jechal z wolnym miejscem?
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Serio, tak chcialem, ale gitare biore. Nie wiem po co zresztajacekh napisał/a:Rowerkiem Panie, rowerkirm...![]()
Az takiego cisnienia nie mam. Lubie jezdzic pekaesami, a dawno juz nie jechalemplwk napisał/a:dzerry, zerknij w listę obecności i puść PW
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Serio, tak chcialem, ale gitare biore. Nie wiem po co zreszta
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
dzerry napisał/a:Nie wiem po co zreszta
E tam wish you were heremygosia napisał/a:Żeby zagrać Wish you were here na 2 gitarry!
Moja gitara? Kuszelas, nie wiem co musialbys zrobic, zebym mial uzyc gitary jako nardzedzia przemocy wobec ciebie. No chyba, ze bys mi ja zepsulKuszelas napisał/a:Chcesz mi przywalić.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:A moze wezme ukulele.
Ale ukulele jest nudne. W dodatku ja mam najnudniejsze ukulele ze wszystkich - barytonowe, czyli inaczej okastrowana giatre. No ale jest malutkie i leciutkiemygosia napisał/a:Taaak! Taaak!
pozdrawiam,
dzerrry
Zdecydowanie zly adresmian napisał/a:dzerry, to może jakieś warsztaty gitarowe urządzisz
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Potrafie zagrac 4 piosenki na krzyz, z czego 2 to moje wlasne![]()
Pozdrawiam
Arti
Sprzęt: Pentax K10D + Tamron 28-75 f/2.8
"Nie pozwól by ludzie odchodząc od Ciebie nie byli choć trochę szczęśliwsi..."
Pozdrawiam, Bogusz
p.s. Nikona jednak da się spalić.
Pozdrawiam
Arti
Pozdrawiam, Bogusz
p.s. Nikona jednak da się spalić.
Pozdrawiam
Arti