jack  Dołączył: 25 Mar 2007
Fafniak napisał/a:
60zl (chyba ok?)

Ja nie zamierzam się wycofać.

Wygląda na to, że wywołałem burzę w szklance wody. :mrgreen:

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
nie ... spoko -po prostu ja jestem piz... grochowa jezeli chodzi o organizowanie czegokolwiek... (co juz raz dalo znac o sobie) :evil:
wiec prosze o wyrozumialosc :roll:

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Fafniak napisał/a:
informacje co do kosztow modelki

Nie było mnie chwilkę, ale już się spowiadam.

W tej chwili mam nagrane dwie dziewczyny. Na wszelki wypadek, jakby co itd, jedna powinna dojechać.
Koszt pojedyńczej sztuki szczegółowo podam dziś wieczorem. Muszę podzwonić i potwierdzić ustalenia. A właśnie wróciłem od dentysty i jeszcze mnie trzyma znieczulenie, także mogę bełkotać a nie chcę odstraszać dziewczyn... wystarczy, że widziały moje zdjęcia.
Poczekacie do wieczora?

chyba i tak nie mamy wyjscia?

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
Fafniak napisał/a:
chyba i tak nie mamy wyjscia?
Mogę się ogolić :roll:

no......eeeeee....yyyyyy.....

Sprawy mają się tak:

W kalkulacjach należałoby uwzględnić 150zł plus obiadek jako wynagrodzenie modelki. Transport na miejsce i nazad biorę na siebie, w zamian rezerwuję sobie prawo do zadawania trudnych pytań do prowadzącego i żucia gumy balonowej na warsztatach. ;-)
Podobno do przybyku głowa nie boli, się okaże jak jest naprawdę...
Obie dziewczyny na dzień dzisiejszy potwierdziły udział. Jak przyjadą obie, to coś wymyślę, nie martwcie się o to. Będę się martwił za dwa tygodnie ;-) .

jungli
[Usunięty]
Arti,

No ja sie nie dziwie, ze transport w te i nazad bierzesz na siebie:)

hej

jungli, o dobrze że mi przypomniałeś! Jedna jest z Bytowa i się Bogusz deklarował!

luke_z  Dołączył: 17 Paź 2008
Czyli koniec końców jeśli dobrze liczę to wychodzi ok. 75 zł na "warsztatowego bywacza"? I znów rodzi się pytanie kasa do ręki Fafniakowi czy uruchamiamy osobne konto? :mrgreen: A tak na poważnie to Fafniak jak znajdziesz chwilę to wypowiedz się ostatecznie co i jak bo czas ucieka a w lesie cieżko o bankomat i z tego co piszą popularne przewodniki Pascala, leśne ludzki za wymianę żołedzi na polskie złote biorą spory procent ;-)

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Spoko Szwagier - Fafniak przywiezie bankomat ze sobą.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Michu napisał/a:
Fafniak przywiezie bankomat ze sobą.

czzyli bedzie nam wydawal pieniadze, ktore potem bedziemy mu wplacac.

Logiczne to.

luke_z  Dołączył: 17 Paź 2008
I nawet mnie się to podoba, i śmiało można to nazwać obrotem pieniądza w przyrodzie :-)

przywiezcie 60-65 zl -powinno wystarzyc - sorki ale nei chc emi sie liczyc...
przepraszam -serio

Fafniak, czy mógłbyś podsumować całość organizacyjnie, albo przynajmniej zobacz czy ja dobrze spisałem, zapamiętałem.
Piątek, 15.05
ok. godz 12 stej zaczynamy?
kasa- powinno wystarczyć ;-)
coś mam jeszcze zabrać? jakieś lampy? statywy?
Postaram się przyjechać jak najwcześniej w piątek. Wygląda na to, że mamy dwie modelki, na razie.
Kiedy planujemy skończyć? Jak sił i Noteckiego braknie?

Arti,
piatek g 11-12 start
koniec jak wy sie zmeczycie - ja nie ma zmaiaru caly czas gadac - wy macie sie bawic :-P
na poczatku pare spraw chce wyjasnic a potem postoje troszke z boku :mrgreen:

a na serio to nie wiem zoabczymy
nadal nie mam informacji czy bedzie rzutnik jakis do laptopa podlaczony :roll:
cos mialo byc ale sprawa sie rozmyla....

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Rzutnik podobno ma być obecny w związku z warsztatami graficznymi. Niewykluczone, że będzie kompatybilny z Twoimi zajęciami. Ale to już zależy od wydajności zasilania - jak wspominał Dickkett to starszt typ i czasami dynamo się nie wyrabia.
Jak zauważyłem, warsztaty startują około 11.00-12.00, czyli przed 13.00 już powinny się zakończyć. Super - cieszy mnie tak sprawna organizacja, gratulujęTetenalu.

jungli
[Usunięty]
Michu,

Kolo 13 koniec? ale to juz nie te lata, ze monopol otwierali:) kazdy bedzie mial swoj zapas nie?:)

hej :mrgreen:

:mrgreen:

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
Michu napisał/a:
Rzutnik podobno ma być obecny w związku z warsztatami graficznymi.

Jakie podobno, jakie podobno. ;-) Ja wiem, że mam być a nie podobno być, przynajmniej w późnych porach rannych, potem się zobaczy.
A od pojutrza gdzie ja, tam rzutnik.
Narazie jest sprawny, jeśli go dziś/jutro nie zepsują - masz szansę Tetenalu :-D .

Skocz do: