motaba_virus  Dołączył: 16 Mar 2008
thrackan napisał/a:
Mógłbym spróbować, ale nic nie gwarantuję, bo do tej pory rozkładałem tylko Pentaksy.

O, to jakby ci sie chcialo to moge ci podrzucic do eksperymentow, jak sie uda to dobrze, jak sie nie uda... to tez dobrze :-P no chyba ze ci sie nie chce co byloby nawet zrozumiale :->

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
motaba_virus napisał/a:
O, to jakby ci sie chcialo to moge ci podrzucic do eksperymentow, jak sie uda to dobrze, jak sie nie uda... to tez dobrze :-P no chyba ze ci sie nie chce co byloby nawet zrozumiale :->

Spróbuję. Sam mam jego Chinońskiego brata, więc dobrze będzie w razie czego znać jego budowę. ;-) Bywasz w okolicach Centrum?

thrackan napisał/a:
Bywasz w okolicach Centrum?

wlasciwie non-stop :-D

zaroowka  Dołączył: 06 Mar 2007
Cholera, ja ze wschodnio-północnej prowincji jestem... A swojego rozbabrałem tylko do pewnego momentu i dalej nie wiem jak...

Diagnoza jest taka: cóś się zacina - podejrzewam usyfienie, złe nasmarowanie albo coś koło tego - jeśli lustro się zablokuje w górnej pozycji delikatne machnięcie albo klepnięcie aparatu wraca lustro do pozycji normalnej. Dalej nie wiem co się dzieje w momencie naciągania filmu wajchą - lustro kłapie, migawka strzela... :cry: W tym tygodniu jestem umówiony z szamanem jaćwieskim który ponoć umie deszcz przyzywać to może i chinona naprawi... ;-)

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Zaroowka, napisz dokładnie do jakiego momentu, to może będę mógł pomóc przynajmniej z rozłożeniem.

[ Dodano: 2009-05-15, 21:05 ]
Pomógł ten szaman? Coś już wiesz?

no i moj Revue cudownie uzdrowiony zostal :-D

thrackan, dzieki jescze raz :-B

a swoja droga trzy pod rzad juz naprawione to tytul fotonaprawcy forumowego sie nalezy jak nic :-P

a jak Kieva zreanimujesz to chyba master ci sie bedzie nalezal ;-) :-P

Skocz do: