K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
ale musowo z lukrem na wierzchuthrackan napisał/a:ciasto drożdzowe z rabarbarem rządzi
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
Ja teżjacekh napisał/a:Nie cierpie rabarbaru
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
jacekh napisał/a:Nie cierpie rabarbaru
piotr_luk napisał/a:Ja też
Pozdrawiam,
thrackan
Smacznegothrackan napisał/a:Będzie więcej dla nas
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Nie zapominajcie, że zgodnie z Dyrektywą UE, marchewka jest owocem .thrackan napisał/a:Warzywo, bo owoc (w znaczeniu potoczno-kulinarnym) rośnie tylko na drzewach i krzewach.
piotr_luk napisał/a:Smacznego
gin z tonikiem napisał/a:Nie zapominajcie, że zgodnie z Dyrektywą UE, marchewka jest owocem .
Pozdrawiam,
thrackan
thrackan napisał/a:Mam po dziurki w nosie unijnych dyrektyw.
nie ma mnie w internecie
thrackan napisał/a:Owoc [...] rośnie tylko na drzewach i krzewach. Roślinki zielne to warzywa.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
tatsuo_ki napisał/a:gosh, a co takiego te dyrektywy Ci zrobily?
Pozdrawiam,
thrackan
nie ma mnie w internecie
mygosia napisał/a:Ale teraz... do taka perwersyjna przyjemnosc - jesc swiezutki ciasto drozdzowe z posypka/kruszonka i rabarbarem i krzywic sie przy tym niemilosiernie
fotografia Cieszyn - blog
zdjęcia ślubne Cieszyn, Bielsko, Żywiec, Śląsk
New gear: Nikon D300s + kilka słoików
"szczęście wchłaniam z powietrzem, takiego świata ja nie chcę, więc go sobie ulepszę...