jack  Dołączył: 25 Mar 2007
jungli napisał/a:
Kolo 13 koniec? ale to juz nie te lata, ze monopol otwierali:) kazdy bedzie mial swoj zapas nie?:)

A ja myślę, że Michu ma rację, chociaż może o tym nie wiedzieć. :-D
W sobotę i niedzielę na 14:00 jest planowany obiad, ciekawe ile osób zażyczyło sobie obiadu w piątek? :-P
Godzina pewnie też będzie 14:00 (chociaż teraz jeszcze nic nie wiadomo na pewno)

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Moje obliczenia uwzgledniały tylko i wyłącznie zdrowy rozsądek modelek. Nie sądzę, by dłużej niż godzinę tolerowały bandę zapitych, uwalonych śniadaniem po porannej wojnie na jedzenie osobników, którzy i tak nie zwracją na nie uwagi, cały czas bełkocząc coś o dajchardzkim kasiem.... tem i palcami umoczonymi w ketchupie malują na ścianie kształt nowej puszki w porównaniu do K20. Jedyny trzymający się na nogach osobnik, to prowadzący, któremu jak zwykle z uszu i nosa wystają dwie łyżeczki, widelec i czerwony kawałek identyfikatora i próbuje resztkami sił obronić resztkę softboksa, którym Zdano próbuje się przykryć, mówiąc wszystkim dobranoc.

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Michu napisał/a:
Jedyny trzymający się na nogach osobnik, to prowadzący

Jeżeli będzie wiśniówka, to nie jest to takie pewne.
Michu napisał/a:
softboksa, którym Zdano próbuje się przykryć

Ze względu na moją długość wolę tło, nie dosyć że dłuższe od softoboksa to jeszcze można się tym kawałkiem materiału owinąć dokładnie, więc będzie cieplej.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Zdano, ty to nawet możesz wejść w rurę do nawijania tła :-D

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
plwk napisał/a:
możesz wejść w rurę do nawijania tła

Ale druga osoba już się nie zmieści, a we dwójkę .... cieplej :-P

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Zdano napisał/a:
Jeżeli będzie wiśniówka, to nie jest to takie pewne.
mniam 8-)

luke_z  Dołączył: 17 Paź 2008
PROTEST! (i tu następuję machnięcie flagą) Czy warsztatów nie można by rozpocząć po obiedzie i potrwałyby do wieczora? Nie wiem jak reszta uczestnikow ale my z DeMią przybędziemy na miejsce dopiero koło 13-14. (DeMia tak wcześnie nie wstaje :mrgreen: ) Więc mogiem się nie załapać i Fafniak będzie wiózł bankomat do głuszy na darmo ;-)

bogusz  Dołączył: 25 Kwi 2006
Niestety, jedna z modelek jest załatwiona od 10.00, o 15.00 musi wracać do domku ;-) .

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
luke_z, no bez jaj.... jak chcesz to ja Was obudzę już o 6stej.... :evilsmile:

[ Dodano: 2009-05-13, 22:57 ]
No a drugą dziewczynę później jeszcze odwieźć do B-szczy trzeba....

luke_z  Dołączył: 17 Paź 2008
Nie no spoko jeszcze budziki są :-) Finalnie wyjeżdżamy z DeMią o 10.00 mam nadzieję że się załapię choć na część warsztatów.

luke_z, oj chłopie... Ty się weź za wychowywanie, bo później będzie coraz gorzej... :evilsmile: Zimną wodą polej o 6stej i już...

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
ja tam żonie powiedziałem tak:

"wiesz, o 6 jedziemy, czyli 5:30 wstajemy" trochę pomarudziła, ale nie za dużo
w końcu w aucie będzie mogła pospać, jeżeli będzie chciała (ale wiem że nie uśnie :-P )

Jest prośba.
Jeśli macie coś, co możnaby podesłać Gosi, to podeślijcie do mnie. Moja adresa to: arturmazur(tu wstaw takie a z ogonem)interia(a tu kropke)pl.
A może pokażcie conieco?

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
Arti napisał/a:
Jeśli macie coś, co możnaby podesłać Gosi, to podeślijcie do mnie.

A jakby co to u Mygosi w notatniku Gosia wpisała własnoręcznie swojego maila to ewentualnie jakby Mygosia mogła wpisać maila do Gosi też .

sołtys, zapomniałe o magicznym notesiku Mygosi....

To może coś na zachęte...

Z tym, ze to tylko z pilotów świecone.. nie miałem "władzy"... ;-)

Ze swej strony chciałbym przede wszystkim gorąco podziękować Tetenalu za warsztaty. Jak dla mnie rewelacja. Podstawy podane w niezwykle przystępny i pragmatyczny sposób, okraszony niepowtarzalnym komentarzem.
No i modelka z nieprawdopodobnie fascynującymi oczyma. Niestety, z całej sesji odnalazłem na karcie jedynie to zdjęcie:

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Michu napisał/a:
No i modelka z nieprawdopodobnie fascynującymi oczyma. Niestety, z całej sesji odnalazłem na karcie jedynie to zdjęcie:
Fakt, nieprawdopodobnie fascynujące ;-)

Kurde, wzruszyłem się... :cry: do łez.. Wreszcie będę miał co na naszą-klasę wrzucić...

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Arti napisał/a:
Z tym, ze to tylko z pilotów świecone.. nie miałem "władzy"...
i moze dzieki temu jest wlasnie bardzo fajne :mrgreen:
Michu, - milo ze sie podobalo - wielka szkoda ze pomieszczenie bylo do...... :evilsmile:

To, że pomieszczenie przypominało moją twarz nie miało znaczenia - liczy się to, co przekazałeś.

Skocz do: