K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
Kuzyn Mygosi napisał/a:kupił coś w rodzaju 46"
gin z tonikiem napisał/a:JackDeJack, dzięki, ale ten temat jest o monitorach.
Kuzyn Mygosi napisał/a:kupił coś w rodzaju 46"
Nie wiem czy akurat taka wielkość jest mi potrzebna. W sklepie, w jednym rzędzie był 40-sto calowy Samsung i 40-sto calowe Sony (jakiś najnowszy model). Na Blueray'u nie widać było różnicy, ale jak sprzedawca zmienił sygnał na normalny z Cyfry +, to jednak Sony było zauważalnie lepsze.
Kuzyn Mygosi napisał/a:więc takie porównanie bez podawania konkretnych modeli jest ... zupełnie bezwartościowe.
20, gwiazdki i inne złomki :)
zły link mi się wkleił Jaki TV LCD kupić?gin z tonikiem napisał/a:JackDeJack, dzięki, ale ten temat jest o monitorach.
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
gebi napisał/a:Nie to żebym Cię zniechęcał, ale jesteś pewien, że chcesz wydać 5tys. na telewizor? Nie znam Twoich finansów i to Twoja sprawa, ale za taką kwotę można kupić 42calową plazmę HD Ready Panasonica
A może kolega myśli że za 5K będzie lepszy od tego za 3K , tak też można.CytatNo jasne że zamiast Audi zawsze można kupić Fiata ... ale skoro kolega pyta o TV za 5K to chyba dla tego że chce kupić TV za 5K ???
CytatA może kolega myśli że za 5K będzie lepszy od tego za 3K , tak też można.
gebi napisał/a:Ja tam poddaję tylko ten wybór pod rozwagę, pewnie masz rację, ale zauważ, że Ty również podałeś telewizor 46cali jako przykład telewizora w zakresie 40-42cale (może na taki tylko ma miejsce między meblami? po co parkować pod blokiem lincolnem jak można wjechać tam wygodnie autem średniej klasy?)
roket napisał/a:A może kolega myśli że za 5K będzie lepszy od tego za 3K , tak też można.
Pentax K-5II | Sigmy 17-50 mm f/2.8 i 50-150 mm f/2.8 | AF FGZ 540 | grip i inne drobiazgi