BartekKw napisał/a:Arti napisał/a:Gavreel, mówisz i masz.. idę..
I ja..!!! Ja tez chce
"Personally I'm always ready to learn, although I do not always like being taught." W. Churchill
Pozdrawiam
Arti
K-30 10-20,8,70-300,50
100 nieznajomych w Rybniku http://www.100nieznajomych.rybnik.pl
K20D|S30|T17-50|S50-150|Metz-58AF1
No właśnie też czekam na dalszy ciąg tego psycholodżikal thrillera.kndr napisał/a:Długo mnie nie było a widzę, że autor ma niewątpliwy talent do rozbudzania dyskusji :)
[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
Zgadzam sie z tobą,wypowiedź trafiona w 10.Macky napisał/a:Posłuchaj Arti'ego i wywal te programy, bo działają na Ciebie jak psychotropy
Przyglądam się temu wątkowi od pewnego czasu i nie mogę zrozumieć, dlaczego nie chcesz korzystać z dobrych rad - odrzuć te prochy/programy i skup się na podstawach. Myślisz, że Picasso nie potrafił rysować? Najpierw weź się za podstawy, opanuj i zrozum je, a dopiero potem kombinuj. Inaczej będziesz dreptał w miejscu i zagubisz się w narkotycznych wizjach.
Sorry za specyficzne skojarzenia, ale poprzednie posty jakoś tak wprowadziły mnie na tą "ścieżkę"
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
Pentax K200D+kitII...i zbieram na resztę:)
K-30 10-20,8,70-300,50
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:37 - HDR i to bardzo widoczny na styku niebo-dachy -> to jest efekt który odrzuca mnie od źle zrobionych hadeerów
K-30 10-20,8,70-300,50
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
opiszon napisał/a:piotrek0001, to wytłumacz się z tego efektu w takim razie
K-30 10-20,8,70-300,50
Apazar napisał/a:A na 38? Zwiększałeś dystorsję w PPL'u?
K-30 10-20,8,70-300,50
no właśnie - niestety widać to między konarami, tam gdzie nie udało ci się wymienićpiotrek0001 napisał/a:wymieniałem niebo
opiszon napisał/a:no właśnie - niestety widać to między konarami, tam gdzie nie udało ci się wymienićpiotrek0001 napisał/a:wymieniałem niebo
K-30 10-20,8,70-300,50
"Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"
K200d + SuperA + kit + A-28/2.8 + A-50/1.7 + A-70-210/4 + O-ME53 + Metz 48 i statyw benro
Zdjęcia do oceny
blog