tanthalos  Dołączył: 04 Gru 2008
ok, to tym razem znowu portrety. Dwie fotki na zachęte reszta zestawu na moim blogu.

1. Ostrość jest praktycznie tylko na oku [1.4]

2.

moonwalker_lw  Dołączył: 11 Mar 2009
jak dla mnie najlepsze:
7 - za GO, kolory, kompozycje (drzewo po lewej)
13 - zestawienie kolorów (morza, trawy)
Przejrzałem zdjęcia na Twojej stronie i jak dla mnie sa bardzo poprawne (oświetlenie, kolory), ale odnoszę wrażenie, ze brakuje im kropki nad "i", magicznego dotyku.
Pozdrawiam.

kenzo  Dołączył: 23 Gru 2007
tanthalos, z ostatniej serii 1 bardzo mi się podoba (btw. mógłbyś numerować fotki kolejnymi liczbami od początku, bo tak cięzko sie połapać)

Coś nowego [od teraz numeracja będzie postępować], więcej zdjęć na blogu.

3.

4.

5.

BartekKw  Dołączył: 12 Gru 2008
ostatnie trzy zdjęcia super - zwłaszcza pierwsze jako najbardziej ekspresyjne. Kolorystycznie fantastycznie :-)

quasi  Dołączył: 08 Kwi 2008
Za BartekiemKw. Ładne :-)

kefa  Dołączył: 13 Mar 2008
tanthalos, Ciekawe foty. Mam tylko małą uwagę do 5, coś mi nie gra z prawej strony kadru, chyba przez wyłaniające się oko. A jaki był temat sesji? :-)

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Jeśłi mnie moje oki nie mylą to miałeś przyjemność focić Olę... A ona, no cóż, powiedzieć, że jest genialna to mało.. A jak się spotkamy na realu, to Ci coś opowiem ;-) ...
A co do zdjęć, to chciałem się tu zachwycać niemożebnie i zrobić piękną "foczkę" klaszcząc przednimi płetwami, ale doczytałem na blogu jak to powstało.. Kurde, szkoda, że to nie Twoja sesja i wykonanie całościowe, bo bym chętnie na następnym spotkaniu przynosił Ci piwo i patrzył na Ciebie z uwielbieniem, podziwem i bezgranicznym oddaniem ;-) . A tak to tylko ograniczę się do piwa..
Ale zdjecia mi się podobają, naprawdę fajna robota.

afuszejk  Dołączył: 28 Maj 2008
ostatnia sesja klasa, gratuluję : )

Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
tanthalos, seria z dzisiaj powala! niesamowity postęp! aż chce się skomentować, że teraz jest to fotografia w pełnym słowa znaczeniu (czyt. malowanie światłem..) :-)

Blesso  Dołączył: 24 Wrz 2007
mmmm- ostatnie 3 wpadajace w oko - to fakt ale ...
3. Wizerunek "psuja" uda tej pani i odznaczajacy sie na ich tle biust. Gdyby zrobic troszeczke wieksze zblizenie by ukazac twarz w "wyrazie" razem z potworem na dekolcie -bylo by wg mnie ciekawiej
(czyli biust wycinamy) ;)
4. Calosc OK ale ta... wyciagnieta dlon.Ta PAni wskazuje palcem ? Do tego swiatlo wplecione w palce z daleka daje zludzenie jakiejs dodatkowej glowy/czaszki na pierwszym planie . Ale swiatlo na twarzy bardzo mi sie podoba.
5. Ramie po lewej - zbyt duzo go - a oko o prawej mogl obyc ukazane cale ( lub pozostawac w polcieniu z uwypukleniem bialka)

Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
do 3 się zgodzę, biust tak sobie wyszedł, choć pomysł fajny
do 4 już mniej się zgodzę.., no na siłę to może, ale jakoś bardzo mi to nie przeszkadza
z 5 nie zgadzam się całkowicie, to bardzo udana kompozycja, wg mnie

Arti napisał/a:
Jeśłi mnie moje oki nie mylą to miałeś przyjemność focić Olę... A ona, no cóż, powiedzieć, że jest genialna to mało.. A jak się spotkamy na realu, to Ci coś opowiem ;-) ...
A co do zdjęć, to chciałem się tu zachwycać niemożebnie i zrobić piękną "foczkę" klaszcząc przednimi płetwami, ale doczytałem na blogu jak to powstało.. Kurde, szkoda, że to nie Twoja sesja i wykonanie całościowe, bo bym chętnie na następnym spotkaniu przynosił Ci piwo i patrzył na Ciebie z uwielbieniem, podziwem i bezgranicznym oddaniem ;-) . A tak to tylko ograniczę się do piwa..
Ale zdjecia mi się podobają, naprawdę fajna robota.

Dzięki wszystkim za opinie, ciesze się że się podoba w mniejszym lub większym stopniu.

Arti- czy Ola ma profil na maxmodelsach? bo bym ja tam podpial pod zdjecia?

A tak co do historii zdjecia, to niestety smutna rzeczywistosc. Nie stac mnie zeby niekomercyjnie oplacic body painting, modelke, wynajac studio. Pomyslow mam sporo, ale przeszkoda jest tutaj jednak kasa. No ale koniec zrzędzenia:)

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
moim zdaniem pomiedzy ostatnia sesja i jej poprzednimi istenieje ogromna przepasc, tak naprawde przy ostatniej pracy pokazales prawdziwa klase! szkoda ze nie pokazales wiekszej czescie bodypaintingu. gratuluje bo i tak fajne wyszlo!! :-B :-B

edytuje bo widze na blogu ze masz szerszy kadr ukazany body painting.

grabber  Dołączył: 01 Paź 2007
wszystko cacy.
no moze na 4 ta dlon :-P

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
Cytat
wszystko cacy.
no moze na 4 ta dlon :-P

a mi sie wydaje ze ta dlon daje takiego niezlego dynamizmu.

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
tanthalos napisał/a:
Arti- czy Ola ma profil na maxmodelsach? bo bym ja tam podpial pod zdjecia?

Służę:
http://www.maxmodels.pl/aleksandrahapka.html

dzięki Arti.

Teraz coś nowego, pejzażowego. Jak zwykle więcej fotek na moim blogu.

6.

7.

8.

9.

10.

Skocz do: