"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
nie ma mnie w internecie
A jak myslisz, dlaczego tak wielu chirurgow to alkoholicy? Dlaczego pijani przezywaja bez szwanku najdziwniejsze wypadki? Rozluznienie miesnitatsuo_ki napisał/a:ze Polak to musi ciut chociaz wypic, zeby reke miec pewniejsza
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Dlaczego pijani przezywaja bez szwanku najdziwniejsze wypadki?
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Trochę szkiel i żelastwa
Tak dlugo dopoki w polmroku nie przewrocisz butelki z piwem wprost na koszulki z negatywami. Od tamtej pory w ciemni tylko woda z zakrecanej butelki. Serio, alkohol w ciemni to nie do konca dobry pomysl.thrackan napisał/a:Aha. No i alkohol w ciemni stosowany doustnie działa wyśmienicie :)
Sorry, ale wolanie filmu to jeszcze nie ciemniathrackan napisał/a:nstruktaż w pierwszym, gościnnym wołaniu filmu BW
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Sorry, ale wolanie filmu to jeszcze nie ciemnia
dzerry napisał/a:Tak dlugo dopoki w polmroku nie przewrocisz butelki wprost na koszulki z negatywami. Od tamtej pory w ciemni tylko woda z butelki. Serio, alkohol w ciemni to nie do konca dobry pomysl.
dzerry napisał/a:Sorry, ale wolanie filmu to jeszcze nie ciemnia
Pozdrawiam,
thrackan
No nieee, toż to amatorka. Zupełnie niedopracowany "workflow"dzerry napisał/a:Tak dlugo dopoki w polmroku nie przewrocisz butelki z piwem wprost na koszulki z negatywami.
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:No nieee, toż to amatorka. Zupełnie niedopracowany "workflow"
Pozdrawiam,
thrackan
bEEf napisał/a:
A chirurdzy piją z zupełnie innych powodów (mega stresogenny zawód) - potem już muszą, żeby im się łapy nie trzęsły, ale to już skutek alkoholizmu, nie przyczyna
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
Ta. Mokry stol suchy stol, alko stol? Braknie mi stolow w kuchni Dopoki jestes trzezwy, to nie jest zaden problem. Ale po jednym piwie, gwaratnuje Ci, ze zapomnisz o alko stole i butelka wyladuje gdzies obok pudelek z papierami i negatywow Moze jestem amatorem, ale nie polecam alkoholu przy odbitkach. Przy negatywach jak najbardziej, bo szybsciej czas lecithrackan napisał/a:Oddzielny stolik na chemię i oddzielny na alkohol. A koszulki z negatywami na półkę jakąś najlepiej
pozdrawiam,
dzerrry
thrackan napisał/a:Ewentualnie skutek picia "przed", a nie dopiero "w trakcie".
dzerry napisał/a:Ale po jednym piwie, gwaratnuje Ci, ze zapomnisz
CytatPrzy negatywach jak najbardziej, bo szybsciej czas leci
dzerry napisał/a:Ta. Mokry stol suchy stol, alko stol? Braknie mi stolow w kuchni
Pozdrawiam,
thrackan
Marcinicus napisał/a:Czy da się zrobić dobre zdjęcie będąc pod wpływem alkoholu?
NAFO expansion is non-negotiable
Strzał z ręki, bo w Noc Świętojańską wszystko się udajekefa napisał/a:Kytutr, ale to ze statywu? Jeśli tak to się nie liczy
NAFO expansion is non-negotiable