Wito76  Dołączył: 10 Kwi 2008
Co kto lubi, zrobiłem sobie przed chwilą na szybko b/w i straciła na klimacie moim zdaniem.

kndr  Dołączył: 04 Lip 2007
Generalnie zdjęcia cierpią, moim zdaniem, z powodu centralnych kadrów. Najlepsze, moim zdaniem, to zdjęcie numer 4. Bardzo fajne ujęcie dzieci - na luzie. Świetnie wyszedł chłopak. Bardzo przyjemnie patrzy mi się na to ujęcie. Gdyby tylko nie było tak ciasno i dałoby się je przekadrować, żeby dzieci miały więcej pustej przestrzeni przed sobą to byłaby pełnia szczęścia :) Zdjęcia 3, 5, 6 to fotki do rodzinnego albumu - niestety centralny kadr rządzi. Na 6 lepiej gdybyś ustawił dziecko po prawej i dał przestrzeń przed nią (bo tam przecież patrzy). 5 - duża utrata jakości. 1 i 2 - za dużo elementów na zdjęciu. Nie wiadomo o co chodzi - szczególnie na 2. 7 i 8 - brakuje mi tu ciekawego światła (niebo jest jasną plamą) i bardzo przeszkadzają poprzeczne druty. Gdyby nie te dwie sprawy to kadr z sylwetką człowieka uważam za ciekawszy.

seele  Dołączył: 07 Mar 2007
1 bardzo wymowny społecznie street,
2 tu rzeczywiście szkoda tego centralnego kadru - obróbka za to trafiona,
3 miłe zdjęcie - takie do albumu,
4-5-6 fajne pogodne zdjęcia 4 najlepsze,
7 - 8 fajna aleja - trudno mi powiedzieć, które z nich "lepsze" za to wiem, że podszedł bym bliżej do tych drzew i lekko obniżył aparat przy foceniu.

Wito76  Dołączył: 10 Kwi 2008
9. Kwietniowe przygotowania od tyłu

10. I z przodu

11. A tu naturszczyk w pełnej krasie. Po tej fotce uslyszałem, żebym sobie już poszedł. Z tym, że to wcale nie było słowo "poszedł". :shock:

grabber  Dołączył: 01 Paź 2007
Wito76 napisał/a:
Po tej fotce uslyszałem, żebym sobie już poszedł. Z tym, że to wcale nie było słowo "poszedł". :shock:

Ludzie to nic nie rozumieja i nawet zdjec nie dadza porobic hehe :)
Na 11 zobaczyl ze pentax a nie nikon to zaraz agresor sie wlaczyl heh :-P

Alojzy N.  Dołączył: 30 Kwi 2008
10. - gdyby bez tej upiornej sepii i trochę szerzej...

Szałas  Dołączył: 29 Sie 2008
Do mnie 10 najbardziej przemawia, poleciłbym tylko troszkę z cieni powyciągać detale.

Skocz do: