mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Ja znam dużo jasnych i dobrych trzydziestek -niekoniecznie tanich, ale uważam, że za jakość trzeba zapłacić odpowiednią cenę.
Problem polega na tym, że trudno znaleźć dobrę ręce, w które można by, z czystym sumieniem, zupełnie bezpiecznie powierzyć te akcesoria ;-)
A jeżeli już się nawet znajdzie, to nagle okazuje się, że 'dobre ręce' są już w posiadaniu: jasnych i dobrych piećdziesiątek, szerokich kątów, ciemnych zoomów itp itd - a to dla przeciętnej trzydziestki jest niedopuszczalne ;-)

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
mygosia napisał/a:
szerokich kątów, ciemnych zoomów
nie wiem co miałaś na myśli, ale hahaha chyba wolę nie wiedzieć, pozostanę przy domysłach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Chcałbym zapytać co z 85 jasne trudno dostępne i piekielnie drogie nikt tu o nich nie marzy :mrgreen: :-P :-P

cześć

ps a może 100 :mrgreen:

Marek Wyszomirski  Dołączył: 18 Kwi 2006
Awakqwk - ale masz geriatryczne upodobania...;-)))))) Ja tam bym poza zakres kitowego zooma raczej nie wychodził.
Niech zyją szerokie kąty!!!!!!!!!!!!!!!!

Pytanie czy mówimy o ognisowej czy tez liczymy po kropie 1,5 :mrgreen: bo wtedy robi się mniej ciekawie i z przyjemnej jasnej 28 robi się 42, z 35 jasna i miła robi się 52,5 a to już prawie górna granica kita Marku. Gwoździem do trumny jest jasna 50 do wyboru 1.2 1.4 1.7 2.0 tu po cropie 1,5 to już 75 :shock:

cześć

Ale mnie zawsze uczyli, że po cropie to sie tylko kąt widzenia zmienia;-))))))))))))))))))

To raczej oczywiste zupełnie inaczej patrzysz na taką jasną 35 niż na 52,5 :-P :mrgreen:

Marek Wyszomirski, a jak ktoś po crop-elce nakapie cały pół litra, to i kąt się zmienia, i ogniskowa, i priorytety się zmieniają...
tzn. nie wszystkim :mrgreen:

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
Cytat
i kąt się zmienia, i ogniskowa, i priorytety się zmieniają

ja bym to nazwal MegaHyperProgram, w skrocie MHyP :mrgreen:

Niektórym po takiej dawce ujawnia sie poteżny FF/BF - często szczególnie nasilony następnego dnia po przebudzeniu :mrgreen:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Marek Wyszomirski napisał/a:
Niektórym po takiej dawce ujawnia się poteżny FF/BF

Widoczny szczególnie przy próbie otwarcia drzwi.

Marek Wyszomirski napisał/a:
Niektórym po takiej dawce...
eh i czasem wklęsłości się uwypuklają albo beczkowatość wychodzi.
l_uka napisał/a:
MHyP
chyba yyyhhhp :mrgreen: [czkawka]

Skocz do: