[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
To wiem, godzę się z tą niedogodnością. Nie zmieni to niestety w niczym mojej obecnej sytuacji, w której codziennie kłócę się z żoną o wybór kanału . Najgorsze są wiadomo, środy.powalos napisał/a:Musisz pamiętać, że w wypadku odbioru programu z tunera sat będziesz mógł oglądać tylko ten program, który aktualnie odbiera tuner.
Właśnie o takim myślę.powalos napisał/a:Możesz też kupić taki, który ma możliwość przesyłania sygnału pilota. Będziesz mógł wtedy
" zdalnie " przełączać kanały lub sterować pracą DVD.
[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
Wito76 napisał/a:Nie zmieni to niestety w niczym mojej obecnej sytuacji, w której codziennie kłócę się z żoną o wybór kanału . Najgorsze są wiadomo, środy.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
powalos napisał/a:Ale gdybym miał naprawdę doradzić to przy tej odległości polecałbym jednak połączenie kablami
Yeti napisał/a:Ale wiem że obrona przed tym problemem jest praktycznie niemożliwa, trudno mieszkać w klatce Faradaya i jescze w niej chodzić.....
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:Znam farbę podkładową, pewnej firmy na C (nie Canon), która właśnie robi taką klatkę