pkosela  Dołączył: 25 Lip 2006
Zauważyłem, że takie zdjęcia nie są zbyt lubiane przez niektórych, ale tutaj ten kolor pozostawiony IMVHO uzasadniony. Co myślicie?

7.

/edit Ech, większe wygląda lepiej...

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
pkosela napisał/a:
ale tutaj ten kolor pozostawiony IMVHO uzasadniony. Co myślicie?

też mi się tak wydaje. Normalnie te baloniki by zaginęły, a tak to ładnie się wydobywają z tła.
Też nie przepadam za tym efektem, ale tutaj nie kłuje w oczy :-)

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Nawet bez baloników zdjęcia jest fajne.

andreo  Dołączył: 27 Cze 2008
pkosela napisał/a:
Co myślicie?

myślę, że bardzo OK!
ja lubię takie efekty pod warunkiem, ze są zastosowane z rozmysłem tak jak to Ty zrobiłeś.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
pkosela napisał/a:
Co myślicie

:-B

pkosela  Dołączył: 25 Lip 2006
Zauważyłem ostatnio, że na bieganie z aparatem chęć przychodzi mi falami. Tzn. jakiś czas biegam i robię zdjęcia, potem kilka miesięcy przerwy, potem mi się przypomni i tak w kółko...
Teraz juz znam receptę na "nie chce mi się" - trzeba poczytać forum, powkurzac się na jaki sprzęt mnie nie stać, potem pomysleć, że i tak już tyle kasy poszło i leży w szafie, więc nie ma co się obijać, trzeba brać torbę i lecieć na miasto. Pewnie nie tylko mnie to dopada...
Właśnie dopadło ;) Trochę za sprawą kuzyna, który wyciągnął mnie na festyn prawie ludowy, a sam dosiadał dziwnego rumaka bez siodła.
Co prawda jedna rzecz została tu zrobiona tak, jak nie lubię, ale za bardzo zdjęcie mi się podoba, żeby nie starać się go ratować.
Ciekawy jestem, co Wy myślicie:
8

[ Dodano: 2009-06-12, 12:01 ]
9.
Koncertowa zabawa z nową lampą:

Skocz do: