PiotrB.  Dołączył: 19 Kwi 2006
Usuwanie postow.
Chce usunac swoje posty typu OT. Dowiedzialem sie, ze nie moge usunac swoich postow!!!
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz usuwać swoje posty
Możesz głosować w ankietach
To co wyzej, to jest zaklamanie.
Ja mam propozycje, niech kazdy usunie swoje posty typu OT, wyjatek moze stanowic np. tylko w Hyde Parku OT. Moze wtedy bedzie przejrzyscie. Ja sobie robie bana na miesiac. Moze sie poprawi.

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
PiotrB. napisał/a:
Możesz usuwać swoje posty

Możesz kasować, dopóki nikt na nie nie odpowie, tzn jeśli to jest ostatni post wątku. Odkąd pamiętam, zawsze tak było.

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
Zawsze je możesz edytować i zamieniać np. na "." (kropki), ale to zajmuje więcej czasu.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
bix napisał/a:
Zawsze je możesz edytować i zamieniać np. na "." (kropki)

http://www.youtube.com/watch?v=fNU2Q7_s8TU

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
Jarek Dabrowski napisał/a:
bix napisał/a:
Zawsze je możesz edytować i zamieniać np. na "." (kropki)

http://www.youtube.com/watch?v=fNU2Q7_s8TU

Dzięki za dedykację.

PiotrB. aaaa, jest jeszcze jedno rozwiązanie - kupujesz skrzynkę (wódki, piwa, owoców z indonezji itp.) wpadasz do moderatora/mderatorki i zajmujesz go/ją skrzynką, a sam korzystasz ukradkiem z ich komputera i kasujesz swoje posty.

pjak  Dołączył: 28 Kwi 2008
bix napisał/a:
a sam korzystasz ukradkiem z ich komputera i kasujesz swoje posty.

Ukradkiem to były karmione dzieci przez Stirlitz - a :mrgreen:

jacekh  Dołączył: 08 Maj 2007
bEEF właśnie zauważyłem, że dostałeś koloru ;-) Gratuluję!

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
jacekh, dziękuję, żona pyta, czy się dobrze czuję, bo coś kolorów dostałem ;-)

Myślę, że PiotrB zrobi sobie urlop i wróci do nas, mam nadzieję.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
PiotrB. napisał/a:
To co wyzej, to jest zaklamanie.

Prosze skladac reklamacje do Przemo.

ryve  Dołączył: 14 Wrz 2006
PiotrB.: i Ty chłopie nie wytrzymałeś? oj, bieda się robi coraz większa.

miałem kiedyś taką akcję, że poprztykałem się z jednym forumowiczem. normalnie na noże poszło. strzeliłem focha i poustawiałem we wszystkich swoich postach datę wygaśnięcia. później mi przeszło. i dobrze. ale od tego czasu... wyluzowałem. nie wdaję się za bardzo w dywagacje / pyskówki / spekulacje itp itd. ilość postów jak widać mam stosunkowo niedużą (zwłaszcza biorąc pod uwagę datę "wstąpienia w poczet forumowiczów"). i tak pewnie część z nich bym usunął bo niewiele wnoszą, ale pal licho - niech leżą.

wracaj chłopie z tego samo-bana i nie daj się zwariować. jak dla mnie jesteś jedną z osób, których odejście z forum nie wchodzi w rachubę.

a jak znowu się pojawisz w polsce, to koniecznie musisz wpaść do stodoły! jakie Ty świetne rzeczy miewałeś do pokazania :-D (pierwszy raz w życiu widziałem małoobrazkową lustrzankę pentaxa z kominkiem). a i "kijanki" mile wspominam ;-)

Robert  Dołączył: 19 Lis 2006
bix napisał/a:
Zawsze je możesz edytować i zamieniać np. na "." (kropki), ale to zajmuje więcej czasu.