bEEf napisał/a:Poza tym to jakieś totalne nieporozumienie, kawałek przecież nabija się z Pentaksiarzy
bEEf napisał/a:jestem za odgórnym zakazem wygaszania postów przez ich autorów.
Pozdrawiam
Arti
pozdrawiam,
dzerrry
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:pół dnia myślałam kogo i w którym miejscu ta piosenka może obrażać
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
pozdrawiam,
dzerrry
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
studentmibm napisał/a:opiszon napisał/a:
dla mnie po prostu to nic innego jak wkładanie kija w tryby
dlatego edytowalem poprzednie posty i ustawilem date wygasniecia...
Pozdrawiam
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Pozdrawiam
mygosia napisał/a:fotonyf, kolega kolegi uslyszal tekst piosenki i sie obrazil na nas
Niestety nie mozemy dociec co konkretnie urazilo tego kolege kolegi.
Co wiecej - nie wiemy jaki system ma kolega kolegi. Bo jesli nie ma Pentaksa, to jego zale sa mocno irracjonalne.
No chybba, ze kolega kolegi ma akurat taki moment cyklu plciowego, ktory ja nazywam:
"Jestem glupia, brzydka i nikt mnie nie kocha"
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
fotonyf