Jaroslavus  Dołączył: 26 Kwi 2008
Odpisałem na inny post. Nie wiem czy zauważyłeś ale nie wyraziłem zainteresowania zakupem, po prostu informuję innych o możliwych wypadkach.

dsk napisał/a:
900 zł to w tej chwili dobra cena jak za nówkę, nawet sprowadzoną. Za 800+ zł już od ładnych kilku miesięcy sprzedają się używane, też z USA.

To świadczy tylko o tym że ludzie się na to godzą i mają pieniądze ;) Róbcie co chcecie ;)

dsk ty zawsze takie waleczny? ;)

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Od długiego czasu ludzie sprowadzają sami albo kupują sprowadzane szkła i bardzo rzadko się zdarzało (czy w ogóle?), żeby ktoś narzekał.

Nie zawsze, ale to już było męczące i niczego nie wnosiło - takie nieustanne marudzenie...

To by było na tyle z mojej strony.

Jaroslavus  Dołączył: 26 Kwi 2008
Tyle że nie kaz∂y jest świadomy na jakich zasadach honorowana jest gwarancja zza oceanu.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
DarW napisał/a:
tutaj mówisz że 900 zł za nowy obiektyw z gwarancją (nawet taką jak ww.) to dość sporo, a z drugiej strony licytujesz za 800 zł taki sam obiektyw używany i bez gwarancji

Osobiscie wole kupic uzywke bez gwarancji od kogos z forum [sprawdzona!], niz nowke za 900 bez gwrancji nie sprawdzona :-)

denvi  Dołączył: 09 Lis 2008
dsk napisał/a:
900 zł to w tej chwili dobra cena jak za nówkę
bardzo dobra! 250 baksów to około 800 zł teraz będzie. No chyba że kolega jakieś tanie źródełko znalazł albo ulgę za hurt wynegocjował ;-) . Jak kolegę na cle przydybią to jeszcze do interesu dopłaci :-P .

newman.x  Dołączył: 18 Kwi 2009
I jak, coś się dzieje w temacie, czy sprawa umarła?

Skocz do: