Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
andrzejb napisał/a:Jak ja bym miał wybrać najlepsze to:63 za tajemniczość i 66 za całokształt.Też zaliczyłem sesję rzepakową z moją modelką ale rezultat był mierny(dałeś mi do myślenia z tą lampką w trybie HSS,że jakoś sam od siebie na to nie wpadłem pomimo posiadania 360 FGZ).
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
No patrzcie taka banalna sprawa a jaka skuteczna,nigdy bym na to nie wpadł(o tym to raczej nigdzie się nie poczyta).Bardzo dobra sugestia trzeba wcielić ją w życie. Za tą wskazówkę skrzynka .MacRayers napisał/a:Dodatkowo drabinka składana 5 stopniowa
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
[URL="http://www.marcinbera.com"]MarcinBera Photography[/URL]
kulten napisał/a:Coś nie tak z ostrością u kotka albo poruszyłeś aparatem. Na 69 i 70 solidny przepał :(
kulten napisał/a:Coś nie bardzo udała Ci sie seria z kociakiem.
kulten napisał/a:Z Kotkiem z poprzedniej serii duuużo lepiej.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"
[URL="http://www.marcinbera.com"]MarcinBera Photography[/URL]
kulten napisał/a:Z balansem bieli również nie jest zbyt dobrze. Operowanie z GO mi zupełnie nie odpowiada jeśli muszę się doszukiwać ostrości na którymś z oczu zwłaszcza, że zdjęcia sprawiają (mogę się mylić, metod jest wiele) nie doostrzanych w procesie obróbki.
Markus1985 napisał/a:Seria fajna
opiszon napisał/a:czy na tych 3 ostatnich zdjęciach ten krzeczek był wysmarowany wyciągiem z Kocimiętki
White napisał/a:77 bardzo znaczące spojrzenie, podoba się, dobre bw.
km, kit, s30/1.4, da40/2.8 ltd., rikenon, 50/1.7, tair135/2.8, fuji x10, cokin i bamboo
Pentax K200D + słoiki
CHINON & KA'SETKA