HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
Alojzy N. napisał/a:Dziewiętnaste zdjęcie od góry - trochę za ciasny kadr.
Każdy woli dynamiczne kadry ale na tej Góraszce mało było low passówwojtek_c napisał/a:Co do maszyn to wolę je w ruchu, statyczne fotki czegoś szybko latającego nie oddają IMHO klimatu - np 2 fotka Su-31, szkoda że na tle loga TVN i z obciętym ogonem.
CHINON & KA'SETKA
mori0220 napisał/a:Myron, koniecznie ;)
CHINON & KA'SETKA
mori0220 napisał/a:Powiem Ci że za ciasne kadry dałeś, szczególnie na pierwszych 15-19 zdjęciach. Nie widać gdzie te samoloty mają lecieć.. brak wolnej przestrzeni.
Tam jest zawsze pod słońce :P takie lotnisko.Myron napisał/a:Później się trochę przejaśniło ale to znowu stałem pod ostre światło.
mori0220 napisał/a:Poza tym cieszę się że był ktoś od nas na tej imprezie, bo już wnerwiały mnie te świetne zdjęcia na forum Nikona.
Pentax K200D + słoiki
mori0220 napisał/a:moonwalker_lw, to fajnie. Tylko ja żadnych zdjęć na forum jak do tej pory nie widziałem, dlatego fajnie że schwefel coś dodał
Pentax, szkło, lampy, tło i co?
grabber napisał/a:to slabo sie rozgladasz.
bartekkw, nightcom, moonwalker_lw wrzucili po kilka fotek u siebie.
schwefel napisał/a:Myron ja wcześniej zlustrowałem prognozę i wybrałem się w 1 dzień, bo tak to jestem w 2 dzień.
CytatTam jest zawsze pod słońce :P takie lotnisko.
CHINON & KA'SETKA