matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
No generalnie nie upubliczniam się nigdzie w necie, ale coś pomyślę ;-)

kefa  Dołączył: 13 Mar 2008
matth napisał/a:
Fajnie by bylo gdybys od czasu do czasu cos wrzucil z 645. :)
Malo zdjec na forum.
przyłączam się do prośby :-)

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
igorkrupa, jak dla mnie to możesz Nokią robić. Bylebyś dobrze robił! I pokazywał od czasu do czasu conieco.

w4syl  Dołączył: 16 Lis 2007
Arti, Ha! Mam Cię... czyli jednak wolisz sprzęt na "N" :P

w4syl, ale tylko pod warunkiem, że da się z niego jeszcze zadzwonić! :-P

w4syl  Dołączył: 16 Lis 2007
Arti, tym klocem jeszcze na dodatek z grip'em to przydzwonić można nieźle :)

hasos  Dołączył: 08 Kwi 2009
Fotki całkiem przyjemne ;-) , a te kolorki to uzyskujesz z puszki czy w trakcie przeróbki w PS czy innych takich?

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
hasos, PS :-) ogólnie już gdy robię zdjęcia wiem jaki kolor ma mieć zdjęcie i staram się podkręcać tak puszkę aby przynajmniej zahaczała kolorami w mój zamysł ;-) ;-)

hasos  Dołączył: 08 Kwi 2009
rozumiem, wychodzi bardzo fajnie :-> . polecam, jeśli nie używasz, wtyczki NIK coplet collection. świetna sprawa.

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
Kolejne pstryki, tym razem deszczowe. Naprawdę jestem pełen podziwu i chylę głowę nad moją koleżanką, że miała tyle odwagi :-) Cały czas gdy robiliśmy zdjęcia to auta przejeżdźające obok zwalniały i ludzie ze środka patrzyli się myśląc co za głaaaby stoją na ulicy, byli i tacy który zwalniali i nam machali lub pokazywali kciuka :mrgreen:
Pierwsza moja i przyjaciółki tego typu sesja więc prooooszę o wyrozumiałość.

54.

55.

56.

57.

58.

59.

60.

61.

62.

63.

Jak się spodoba to może pokażę kilka prac z koloru ;-)

Pozdrawiam! :-B :-B

jungli
[Usunięty]
2 uwagi:

Modelka na bank bedzie przeziebiona:)
Malo tego deszczu kapie, zraszacz robi swoje!

hej :mrgreen:

Alojzy N.  Dołączył: 30 Kwi 2008
Zaglądałem do Twojego wątku już nieraz, ale nigdy tu chyba śladu obecności nie zostawiłem, bo nużą mnie "modowe" portrety.

Tym razem to już zupełnie co innego. Zdjęcia jak kadry z klimatycznego, ciut przestylizowanego filmu, który na pewno bym obejrzał. 54-57 szczególnie. Zbliżenia/półzbliżenia też dobre, ale nie wyzyskują siłą rzeczy całej ekspresji zawartej w otoczeniu, pogodzie, ubraniu.

Pozdrawiam. :) I pogratuluj modelce: ciekawa twarz, dobrze zagrała, no i to samozaparcie. :-B

andy68  Dołączył: 11 Wrz 2008
dla mnie klasa sesja

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Bardzo mi się podoba set. Najlepsze dla mnie 57, 58 i 59. Pokazałbyś w dalszej kolejności nie kolorowe tylko te bez ubrania :mrgreen: :-B

andrzejb  Dołączył: 25 Gru 2008
igorkrupa, Bardzo mnie zaskoczyłeś,fajne przemyślane kadry.Jeśli mam wybrać najlepsze to 56,59 i 63.Duży plus dla Ciebie i jeszcze większy dla przyjaciółki.Trzeba przyznać,że się bardzo zaangażowała i wyśmienicie "odegrała swoją rolę".Czekam na więcej i w kolorze.
White napisał/a:
Pokazałbyś w dalszej kolejności nie kolorowe tylko te bez ubrania
Jeśli takowe były to i ja też chętnie......

BartekKw  Dołączył: 12 Gru 2008
Zaje....sta sesja.... I doskonale BW jak dla mnie. To chyba najlepsze zdjecia jakie pokazales. gratuluje :-B :-B :-B

studentmibm  Dołączył: 29 Mar 2008
o Tyyy ukradłes mi pomysł!!!! :-P :-P :-P oczywiscie zartuje z ta kradzieza, ale fakt, ze w niedlugim czasie mozliwe ze zrobie cos podobnego jesli idzie o ubior.. tyle, ze ogolna koncepcje mam troszke inna :)
A teraz na powaznie. Mi Twoje zdjecia tysiackroć bardziej podobaly sie jeszcze za czasow Pentaxa.

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
studentmibm, chyba pierwszy raz się z Tobą zgadzam :-D :-B

Igor, mam problem... bop jeśli chodzi o temat zdjęć "deszczowych" ja cały czas jestem zakochany w serii "waterproof" Marcina Biedronia... I kurcze po prostumam wypaczone zdanie trochę chyba.
Przede wszystkim to bielizna... no ja rozumiem, że się dziewczyna nie chciała rozbierać... ale... 55 ten stanik po prostu psuje. No i za mało desczu w deszczu. Już jest po deszczu, włosy mokre, asfalt też, a koszula sucha.
Zmierzyłeś się z fajnym i chyba trudntm tematem, ja nie do końca jestem zadowolony z wyniku, pomimo że to co pokazałeś jest niezłe.
Osobiście najbardziej mi się podoba 58.
Poza tym jeszcze jedna rzecz... aż na 7 zdjęciach jest to samo spojrzenie przez lewe ramię....

andrzejb  Dołączył: 25 Gru 2008
Arti napisał/a:
aż na 7 zdjęciach jest to samo spojrzenie przez lewe ramię....
Arti, ale te spojrzenie jet grzechu warte. :-P

Skocz do: