Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
andrzejb, jednego, dwóch... nie siedmiu... 59 i 62 :lol: .

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
jutro odpowiem na komentarze dzis mam na tyle pechowy dzien ze leze w lozku i czuje j** okropny bol bo chyba skrecilem sobie noge jak wracalem do domu po pijaku z imprezy.................. masakraaaaa.... pozdrooo :-B :-B :-B :-B :-B

ubeuszek  Dołączył: 03 Cze 2008
igorkrupa napisał/a:
skrecilem sobie noge jak wracalem do domu po pijaku z imprezy

igorkrupa napisał/a:
pozdrooo :-B :-B :-B :-B :-B

Ja bym się obraził na alkohol za coś takiego...

BartekKw  Dołączył: 12 Gru 2008
igorkrupa napisał/a:
skrecilem sobie noge jak wracalem do domu po pijaku z imprezy.................. masakraaaaa.... pozdrooo :-B :-B :-B :-B :-B

Ale D300 mam nadzieję że nie uszkodziłeś :lol:
No taki młody i już pije.......... ;-)

Może zawiodę kilka osób ale niestety nie mam nagich kadrów :D White, andrzejb, :evilsmile:
studentmibm, ee tam ten pomysł kumulował się we mnie od dłuższego czasu... miałem go robić za pentaxa ale brakowało samozaparcia, odpowiedniego miejsca i modelki. studentmibm, matth, Wydaje mi się ze to bez znaczenia czym się robi i tak zdjęcia będą podobne bo liczy się to kto robi.
Arti, hehee a wiesz, że to właśnie ta seria Marcina zainspirowała mnie do działania! dla nie świadomych mowa o tym - http://www.obiektywni.pl/...afia-112361.php
Hm wiadomo, że można się czymś inspirować ale nigdy nie zrobi się czegoś identycznego bo marcinowi to ja mogę zamiatać w domowym studio... ale sam osobiście dodałem kilka rzeczy w swoich zdjęciach i wyszło jak wyszło.... u mnie troszkę za mało padało :P ale potem jak zaczeło walić w niebiosach to napędziło nam to stracha i musieliśmy zwijać klamoty...
Arti napisał/a:
Poza tym jeszcze jedna rzecz... aż na 7 zdjęciach jest to samo spojrzenie przez lewe ramię....

od początku tak chciałem, żeby Gosia patrzyła... ma troszkę okrągłą twarz i na wprost wychodzi to lekko marnie więc starałem się uwydatlić profil a poprzez spojrzenie przez ramie daje nam to efekt lekkij zmysłowości... przynajmniej taką mam nadzieje :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkich, dzięki za komentarze i jadę na izbę przyjęć :-P

w4syl  Dołączył: 16 Lis 2007
Powodzenia z nogą;-)
Seria bardzo ok choć może ciutkę zbyt mdła i gdzieniegdzie za mało ostra :-B
Ja tylko jeszcze zapytam ... jak chroniłeś sprzęt?

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
igorkrupa, ale mi nie chodzi o puchę, tylko przedział czasu. Wcześniej prezentowane zdjęcia bardziej mi się podobały, a poziom spadł moim zdaniem od zmiany agregatu. Może zbieg okoliczności, może jakieś czary ;-) I bynajmniej cyfrowym pentax loverem nie jestem. Analogowo co innego ;-)

matth, to zwracam honor ;-)
w4syl, eeh moja 85 nie nalezy do zbyt ostrych... przymierzam sie do kupienia wersji f/1,4 :mrgreen: :mrgreen:
A czym chroniłem? hm duża parasolka i tyle... poza tym jakoś z przyzwyczajony do tego, że moje sprzęty mają uszczelki :P aaa lens... jakoś tam z nim będzie, co jakiś czas przecierałem go z kropel deszczu. gorzej jak wbiegałem na ulice wtedy musiałem robić to szybko i parasolka była by przeszkodą... aleee sprzęt działa i to najważniejsze :P spisał się wysmienicie.

sculptor  Dołączył: 20 Maj 2008
Specjalnie looknołem sobie na w/w sesje z portalu obiektywni i wiesz co... poza deszczem to moim zdaniem twoje zdjęcia są lepsze. Dużo bardziej leżą mi twoje kadry. Może faktycznie w twoich fotach "za mało deszczu w deszczu", ale następnym razem pewnie o to zadbasz i poprawisz to małe niedociągnięcie... :-) Oby tylko modelka się zgodziła. :-)
Poza tym najlepsze według mnie 56 i 57. Zupełnie nie podeszło mi 55. Jak go zobaczyłem to sobie pomyślałem "...i po co ten stanik?" :evilsmile: Jak się później okazało nie tylko ja... :-P

Dawno nic nie wrzucałem.....

64.

grabber  Dołączył: 01 Paź 2007
niezle.:)
Dawno nic nie wrzucales i tylko jedno ?:)
To juz chyba etatowa modelka u ciebie.
Poza tym nie widac u mnie tych z deszczem.

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Wszystko ok, ale mam wrażenie płaskości na twarzy.

eeh wygasla mi domena a wszystkie zdjecia byly pod tamtymi adresami.... trudno, nie bedzie widac starych zdjec...

sculptor  Dołączył: 20 Maj 2008
igorkrupa, fajny, prosty i przyjemny portrecik. Dawaj jeszcze... :-)

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
igorkrupa, bardzo fajny portret, nawet ta część z włosami na dole, skopiowana i odbita, chociaż szczerze mówiąc nie lubię takich zabiegów przy zdjęciach.

BartekKw  Dołączył: 12 Gru 2008
No jakaś cisza u Igora - wrzucaj foty bo dobrych portretów na forum brakuje :!:

MateuszG  Dołączył: 29 Paź 2008
igorkrupa, zazdroszczę poziomu :shock:
:-B

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Warsztat dobry ale nie podoba mi się kolor twarzy. Za dużo ciepłych kolorów jak na mój gust.

rysiekp17  Dołączył: 27 Wrz 2008
szkoda, że nie można reszty zobaczyć :-(

Rafi  Dołączył: 25 Mar 2007
64. - 2. Może i oryginalne, ale zupełnie do mnie nie przemawia. Wygląda, jakby "posklejane". Aż za bardzo jak dla mnie ...

Skocz do: