<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
I tu jest chyba pies pogrzebany. Na filmie duzo rzeczy mamy z autoamtu. Nawet przy skanowaniu. W cyfrze, na wyjsciu wszystkie zdjecia sa takie same i pozostaje uzeranie sie z suwakami. Ja tego nie trawie, dlatego wole film, mimo, ze najchetniej rzucilbym go w diably za te wszystkei paprochy, rysy, zacieki, pomylki, uzeranie sie ze sprzetem i milionn innych wad.matth napisał/a:No dobra, lubię tez analogowe kolorki, bo z cyfrą nie chce mi się ich gnębić zbytnio.
pozdrawiam,
dzerrry
spr napisał/a:Co jest nie tak??
dzerry napisał/a:I tu jest chyba pies pogrzebany. Na filmie duzo rzeczy mamy z autoamtu.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Minolta XG-M | X-500 | X-300 || Rokkor 55/1.7 | Rokkor-X 50/1.7 | Rokkor 45/2
mygosia, prosze Cie. To juz jest voodoo.mygosia napisał/a:Sprobuj z najprostsza lustrzanka cyfrowa Nikona - ja widzialam efekty i bylam zaskoczona. Mile.
pozdrawiam,
dzerrry
matth napisał/a:A nie ma sensu domykać powyżej F8, bo tracisz ostrość, a nie zyskujesz!
CytatAle chcesz?
mygosia napisał/a:Sprobuj z najprostsza lustrzanka cyfrowa Nikona - ja widzialam efekty i bylam zaskoczona. Mile.
Serio mowie, jakby co.
Ryszard napisał/a:skalibruję sobie aparat pod efekt na odbitkach i nie będę musiał grzebać w kompie. Zostanie mi tylko kadrowanie :)
brykiet napisał/a:Nie pozostaje Ci chyba nic innego, jak się przestawić na cyfrę albo wrócić do analoga
Meggido napisał/a:ja Was w ogóle nie rozumiem. Skoro lubicie i wolicie analogowe zdjęcia, to zostańcie w ciemni i nie traćcie czasu na próby przed monitorem.
jiro napisał/a:No i ta radość gdy sciagasz film ze szpuli i widzisz 'świeże' klatki
spr napisał/a:i mozliwośc zrobienia tylko 36klatek,zdjęcia są bardziej przemyślane
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
spr napisał/a:
W obecnych czasach chyba jednak muszę nauczyć sie pracować na cyfrówce,i nadal dochodzę do wniosku że urodziłem sie zbyt pozno.
Ryszard napisał/a:Zawsze możesz do cyfry założyć kartę 128MB![]()