jiro  Dołączył: 15 Lis 2008
cos ciekawego na bloga...
Witam,

od kilku(nastu) dni szukam ciekawej alternatywy dla pixepost, bo jakos mi nie podszedl :-) wazne zeby mozna bylo to latwo przerabiac(chociaz wiedza na temat php/html nie jest mi obca), umiescic na swoim serwerze... calkiem ciekawie wyglada np. to alkosowe, wiec mogloby byc cos podobnego. :-)

pozdr.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
jiro, alkos ma teraz wordpressa - tysiace mozliwosci konfiguracji i gotowych szablonow - pogooglaj o tym, pprzeszukaj nasze forum ewentualnie tez.

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
jiro, również polecam WordPressa .. coprawda używam dosłownie od paru(nastu) dni, ale jak dla mnie bardzo intuicyjny. Czy łatwo przerabiać? Wydaje mi się, że tak, ale w tych sprawach nie jestem prymasem i tego jeszcze nie robiłem. Przede wszystkim baaaardzo wiele gotowych szablonów sprawia, że można coś ciekawego dla siebie dobrać i w razie potrzeby poddać obróbce plastycznej. Ogromne ilości dodatków.

[ Dodano: 2009-06-30, 23:28 ]
W tym wątku można poczytać o wordpressie: http://pentax.org.pl/view...light=wordpress

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006

jiro  Dołączył: 15 Lis 2008
dzieki wielkie... w tej sytuacji nic tylko uzywac wordpressa, naprawde fajnie sie prezentuje. :-)

Skocz do: