newman.x  Dołączył: 18 Kwi 2009
[sprzedam] info ogólne - promocja w Saturnie
Proszę, nie bijcie, jeśli taka informacja nie powinna się znaleźć w tym dziale (a np. w Hyde Parku), ale tu mi najbardziej pasowała, jako, że tu zaglądają ludziska szukający sprzętu. Jak będzie taka potrzeba - proszę kolorowych o przeniesie we właściwe miejsce.

Byłem dzisiaj w Saturnie w W-wie Blue City i nie dość, że mają akurat ogólną promocję na niektóre sprzęta foto, to tam ceny są jeszcze dodatkowo obniżone. I tak na przykład nabyłem Sigmę 17-70 za 982 zł z groszami (została jeszcze jedna, ale nie mogli znaleźć do niej pudełka.
A szczególną moją uwagę zwróciła Sigma 70-300 APO macro (tak, na pewno z APO) za niecałe 500 zł.
Wydaje mi się, że warto tam zajrzeć :-)

Unablys  Dołączył: 26 Maj 2009
  Re: info ogólne - promocja w Saturnie
newman.x napisał/a:

Zapomniałeś podać ceny tejże informacji ;-)

newman.x  Dołączył: 18 Kwi 2009
Re: info ogólne - promocja w Saturnie
Unablys napisał/a:
newman.x napisał/a:

Zapomniałeś podać ceny tejże informacji ;-)

Info jest gratis (pierwotnie temat był w dziale giełda), bo ze mnie taki biznesmen - powinienem kupić te obiektywy i opchnąć tutaj albo na Alle, nówki za 600-700 wziąłby każdy poszukujący z pocałowaniem ręki :mrgreen:
wolę się jednak podzieliś informacją z forumowiczami 8-) , może ktoś mi potem postawi :-B

Unablys  Dołączył: 26 Maj 2009
Jasna sprawa :-) .
Gdybym tylko stolicę miał po drodze to nie omieszkałbym zaglądnąć na taką promocję sprzętu :mrgreen:
A z tym sprzedawaniem to nawet nie taki zły pomysł... ;-) :-P

Wahhim  Dołączył: 28 Maj 2008
W radiu słyszałem, że promocje na sprzęt foto w całej Polsce. ;)

[ Dodano: 2009-07-02, 23:06 ]
I chyba też raty okrągłe zero procent, och. ;-)

Skocz do: