takseo napisał/a:odgrzeję kotleta. Szukam właśnie odtwarzacza, moje wymagania to:
- min 4gb
- wytrzymaly
- regulowany EQ
- sortowanie po tagach
- obsluga WMA
- wewnętrzny akumulator
- nieprzekraczalna granica 200zł
myślałem nad sansą clip, ale nigdzie nie mogę jej dostać. Jakieś inne propozycje?
[ Dodano: 2009-07-03, 23:28 ]
zastanawiam się jeszcze nad iriverem t5. Używa ktoś? O ile nie wątpię w jakość, to nigdy nie używałem żadnego irivera i zastanawia mnie, jak wygląda obsługa?
j+ napisał/a:squonk napisał/a:akg k26p
złamały mi się, przedwczoraj, znowu.
macioh napisał/a:a jeśli nie mają, to zamówią i będzie następnego dnia
j+ napisał/a:meizu m6 4gb
kubiq napisał/a:sony a826
e, można mu zarzucić co nieco, ale tego akurat bym nie powiedział. Cienki i krótszy od karty do banku prawie o centymetr na obu bokach. Chociaż z drugiej strony jakoś nigdy za miniaturyzacją nie podążałemtakseo napisał/a:
fajny grajek, ale niestety duży kloc i za bardzo rzuca się w oczy.
Pierwsze słyszę. Przejdź się na Plac Grunwaldzki do Proline (od strony al. Korfantego) i kup/zamów. Aktualnie kosztuje u nich 195zł, na allegro można znaleźć trochę taniejtakseo napisał/a:dzwoniłem przed chwilą do euro i facet powiedział, że nie są już produkowane.
srutututu
No i fajnietakseo napisał/a:Klamka zapadła. Byłem w Saturnie i dostałem T5 4GB za 189zł(dni bez vatu).
srutututu
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Spinner napisał/a:(BTW - Koss Porta Pro musze na zywca zobaczyc bo podobno kontrowersyjan stylistyka - widzial/sluchał ktos z Was?)
srutututu
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
macioh napisał/a:Sansy grają przyzwoicie, są malutkie i można na nich zainstalować rockboksa
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Spinner napisał/a:Wiesz, na "takiej Pani" to one wygladaja spoko:-) Wyglad to chyba faktycznie rzecz drugorzedna... Masz jakies porownanie z dobrymi dokanałówkami?
K5,Z1p,SuperA,K2,KM,MX,ME-S,K1000 i parę szkiełek Pentax, Adaptall kiedyś ... a teraz K1 i K3 plus parę szkiełek
Spinner napisał/a:Sluchaweczki...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Miałem wcześniej Koss The Plug, fajnie izolują od otoczenia, bas schodził baardzo nisko, ale było go za dużo jak dla mnie. Największym minusem było to, że moje uszy ich nie lubiły - po jakiejś godzinie zaczynały mnie boleć więc dałem sobie spokój ze słuchawkami dokanałowymi.Spinner napisał/a:Masz jakies porownanie z dobrymi dokanałówkami?
Cóż, widocznie miałeś pechaopiszon napisał/a:ech, miałem 2 Sansy, dalej mam, ale jednej padł port USB (można ładować baterię, nie można połączyć się z kompem) więc jej działanie zostało zredukowane do słuchania radia lub repertuaru który był wrzucony przed awarią portu :-\
Kurczę, a ja właśnie odwrotnie. Px-y zupełnie nie pasowały mi pod względem wygody. Wydawały mi się takie.. sztywne W kpp ustawiłem sobie docisk taki jaki mi pasuje i po problemiemian napisał/a:Ale ich przewaga nad Kossem to ogromna wygoda. Mam je na uszach niemal przez cały dzień w pracy. Z innymi słuchawkami mi się to nie udaje. No i Kossy mają jeszcze ten upierdliwy system regulacji siły docisku, z którym za chiny nie mogłem się dogadać.
srutututu
macioh napisał/a:Kurczę, a ja właśnie odwrotnie
boso
Kot musi być albo żywy, albo martwy. Nie ma innej możliwości, nie można go zaobserwować jednocześnie trochę żywego i trochę martwego. Dlaczego? Rzetelna odpowiedź na to pytanie brzmi: nie wiadomo.