Akuarat dzisiaj sobie posluchalem. Masakra. Infantylni prowadzacy i jak pisze Kytutr, same przeboje w anonimowych wykonaniach. Prowadzacy zakonczyl program "A juz jutro o 17 znow poznamy jakiegos wielkiego kompozytora". Tu maja repertuar http://www.rmfclassic.pl/index.html?a=repertuarSzyms napisał/a:A jak wypada RMF Classic w porównaniu z Dwójką?
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Oprocz Wieczorynki i kilku programow TVP nie ma mi nic do zaoferowania.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Wiem, że spis utworów z niektórych trójkowych audycji można znaleźć w internecie.pawelek-79 napisał/a:Wielka szkoda, że nie miałem jak zanotować nazw utworów i imion twórców, bo warto by było kupić przynajmniej po jednym ich krążku.
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
K5 18-55 WR,*55/1.4, *50-135/2.8
Jest. Po 21 w Trojce nie ma reklam. No ale fakt, sa piosenki. Chociaz Magazyn Bardzo Kulturalny chyba nie jest przerywany piosenkami.cinekk1 napisał/a:Czy w Trójce jest możliwa rozmowa o teatrze przez całą godzinę, od wiadomości, do wiadomości?
pozdrawiam,
dzerrry
cinekk1 napisał/a:Ale Trójka nie daje jazzu i muzyki klasycznej. A ja słucham tylko tego. Jak byłem mały, to wychowałem się na Trójce, ale najzwyczajniej z niej wyrosłem. Nie słucham już takiej muzyki. I audycje w dwójce są dłuższe. Czy w Trójce jest możliwa rozmowa o teatrze przez całą godzinę, od wiadomości, do wiadomości? Od dziesięciu lat jest to niemożliwe. Tylko Dwójka. Nie ma dla niej alternatywy. No i to archiwum, transmisje koncertów, poziom rozmowy. No i teraz dowalę. Brak sportu. Jedyna stacja, która się nie interesuje jakimiś Małyszami, Kubicami i jakimiś Ronaldami. No... trzeba to było powiedzieć.
Ż jest P... p.
Ja czasem ustawiam sobie do zaśnięcia Trójeczkę, tak więc zanim radio się wyłączy to trochę przez sen też posłuchamzorzyk napisał/a:poza snem oczywiście
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
pozdrawiam,
dzerrry
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:Jakbyś pracował w Microsofcie, miałbyś gorzej
dzerry napisał/a:Nie wierze, ze Stelmach puszcza cokolwiek wbrew sobie - nawert gdy zastepuje Barona w ciagu dnia.
Ż jest P... p.
Pentax, zasadniczo.
Jest nadal w Trójce, albo była do wakacji.quasi napisał/a:Rodzinę Poszepszyńskich
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:Jest nadal w Trójce, albo była do wakacji.quasi napisał/a:Rodzinę Poszepszyńskich
Pentax, zasadniczo.
zorzyk napisał/a:A to, ze bliżej mi do zawodzącej gitary Claptona w Layli, niż do beznamiętnego łupania Placebo czy innych "gwiazd obecnego firmamentu muzycznego" raczej się już nie zmieni