screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
PiotrB., nie chciałeś, a jednak załamałeś... Cóż, w Japonii jeszcze nie byłem :evilsmile: trzeba by się kiedyś wybrać :evilsmile:

SiekaSS  Dołączył: 11 Maj 2008
Re: Analog at Yodobashi
smopi napisał/a:
Dobry sklep ze sprzętem analogowym Pentax'a i nie tylko: LINK

To jak? Jedziemy na wycieczkę? ;-)

Nie ma to jak supermarket dla fotografów :-) :-> :evilsmile:

slimaczysko  Dołączył: 21 Sie 2008
No masakra... nie podejrzewałem że na świecie są takie miejsca :shock: 8 cud świata !!!! :!:

MMM  Dołączył: 19 Cze 2009
Nie wiem czy to ma związek z szerszą dostępnością materiałów w Japonii, ale kiedy szukam sampli jakiegoś filmu na flickrze to najczęściej wyskakują mi zdjęcia Japończyków.

brykiet  Dołączyła: 24 Kwi 2009
screwdriver napisał/a:
PiotrB., nie chciałeś, a jednak załamałeś... Cóż, w Japonii jeszcze nie byłem :evilsmile: trzeba by się kiedyś wybrać :evilsmile:

Nie załamuj się tak bardzo :lol: Yodobashi to jedna z najdroższych sieciówek, dobra do oglądania i macania. Kupuje się to samo w małych sklepach po sporo niższych cenach np. też na Akihabarze. Tylko czasu trzeba trochę mieć, żeby połazić i poszukać najlepszej ceny. No i gratisy u "prywaciarzy" fajniejsze :mrgreen: Mamy to "przerobione", bo regularnie co dwa lata latamy tam na 2 miesiące do pracy.

screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
brykiet, Fajnie poczytać i wiedzieć, że są takie miejsca. Szkoda tylko, że jeszcze duuuużo czasu minie nim będę mógł się przekonać osobiście :(

brykiet  Dołączyła: 24 Kwi 2009
screwdriver napisał/a:
brykiet, Fajnie poczytać i wiedzieć, że są takie miejsca. Szkoda tylko, że jeszcze duuuużo czasu minie nim będę mógł się przekonać osobiście :(

Życzę Ci z całego serca, żeby nie było to duuuużo czasu, bo tam jest tak zupełnie inaczej, a dla fanów fotografii to raj i nie tylko w Yodobashi :shock: :-D

Skocz do: