hitman1986  Dołączył: 17 Mar 2008
opiszon napisał/a:
nie kupować prasy komputerowej
nie ma po prostu sensu ;-)

Jest, ja zawsze jak idę do toalety w wiadomym celu, to zawsze biorę jakąś gazetę. Szybciej czas mija :D
ebelbeb napisał/a:
Poza reklamami, na które nie zwracam uwagi zostaje sporo ciekawej czasami treści do wyczytania.

czasem czegoś ciekawego można się dowiedzieć.

Kupuje ktoś PC Format, chociaż od czasu do czasu? Pamiętacie ten PC Format z fajną, śliską okładką i dobrym papierem ? To były czasy. Teraz ta gazeta spadła - i w jakości i w wykonaniu...

Grendel  Dołączył: 31 Gru 2006
bEEf napisał/a:
No ale bajtki z początku lat 90-tych, albo 1-szy numer TopSecret to kult, nie? Nigdy się tych rzeczy nie pozbędę, nie potrafię... Zbyt duży mam do tego sentyment.

A ja wywaliłem w diabły, wraz z Amigowcem, c64+4&Amiga i Kebabem...

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
ebelbeb napisał/a:
Regularnie od pierwszego numeru kupuję i czytam chipa. Lubię takie oldschoolowe sposoby przyswajania wiedzy.
Nie wiem jak tam z tekstami stricte komputerowymi (nie znam się), ale dział fotograficzny w Chipie prowadzą kompletni dyletanci.

carrie  Dołączyła: 30 Gru 2008
hitman1986 napisał/a:

Kupuje ktoś PC Format, chociaż od czasu do czasu? Pamiętacie ten PC Format z fajną, śliską okładką i dobrym papierem ? To były czasy. Teraz ta gazeta spadła - i w jakości i w wykonaniu...

ja swego czasu kupowałam, i posiadam wiele właśnie takich egzemplarzy (zresztą wystawione na giełdzie) ze śliską okładką i dobrym papierem, a teraz przeglądając od czasu do czasu w empiku dochodzę do podobnego wniosku, że to już nie ta sama gazeta.

user  Dołączył: 27 Mar 2008
FotoPepe napisał/a:
Czyli Ci co tutaj nie lubia reklam , to pewnie telewizji tez nie ogladaja, bo tam tyle reklam ....

ja to czasem jak mam film ogladac w TV to wole z netu sciagnac i go bez wlasnie reklam obejzec.. bo tak na reklamie przelacze i pozniej nie trafie, albo zapomne z powrotem przelaczyc..

[ Dodano: 2009-07-20, 22:03 ]
hitman1986 napisał/a:
opiszon napisał/a:
nie kupować prasy komputerowej
nie ma po prostu sensu ;-)

Jest, ja zawsze jak idę do toalety w wiadomym celu, to zawsze biorę jakąś gazetę. Szybciej czas mija :D

znajomy bierze laptopa :-D

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Grendel napisał/a:
A ja wywaliłem w diabły, wraz z Amigowcem, c64+4&Amiga i Kebabem...

Więc widocznie jestem senytmentalna pipa, bo nie potrafię :->

adriano210  Dołączył: 13 Kwi 2009
hitman1986 ja do toalety chodziłem z Chipem, ale się ślizgał :oops: wiec teraz biorę wyborczą :D,
Chip to już nie ta jakość co na początku, teraz to można tam wyczytać to co można przeczytać za free na necie. A telewizja to strata czasu, zamiast tv wolę forum na przykład.

FotoPepe  Dołączył: 13 Kwi 2008
adriano210 napisał/a:
hitman1986 ja do toalety chodziłem z Chipem, ale się ślizgał :oops: ....
szkoda ze z zyletek nie robili :evilsmile:
tzn ze go jednak kupowales - Chip gora i juz :mrgreen: :-B

kupowałem bo na początku to był super miesiecznik, ale teraz jak widzę to co oni tam wypisują to krew zalewa - szczególnie dział foto no i te nieszczęsne reklamy :-B

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
To teraz Chipy i takie tam już gazetami są? :shock: Poważnie??
Czy po prostu chodzi o wydania internetowe?

przepraszam chodziło mi o miesięcznik :)

Skocz do: