cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
widze, ze lubisz miejskie legendy?Yeti napisał/a:natomiast licho wie kto grzebie ciągle po zasobach komputera
pozdrawiam,
dzerrry
K200D, D-BG3, DA 18-55 II, Tamron 70-300/4-5.6 LD ,AUTO CHINON 50/1.9, SEARS 70-210/4, SIGMA Mini-Tele 135/3.5
Wychwyci. Ja zbieram na gmaila poczte z kilku roznych skrzynek, w tym z platnego konta w home.pl, bo tak mi po prostu wygodniej. Gmail zatrzymuje praktycznie ponad 99% spamu - ostatni trafil mi sie jakies 2 miesiace temu.gezaj napisał/a:czy gmail to wychwyci?
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Wychwyci. Ja zbieram na gmaila poczte z kilku roznych skrzynek,
Yeti, to jeszcze tylko kończąc (bo nie ma sensu ciągnąć miejskich legend), równie dobrze wp ze swoim płatnym kontem mogłoby sobie grzebać na twoim komputerzeYeti napisał/a:Załóż sobie jakieś konto płatne, nawet w wp, nie będzie kłopotu ze spamem i działaniem.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
Przypomniało mi się pytanie: "do czego służy Internet Explorer?"opiszon napisał/a:równie dobrze wp ze swoim płatnym kontem mogłoby sobie grzebać na twoim komputerze
jeżeli chodzi o emaile, to dokładnie to samo, jeżeli pewnego dnia zabrakłoby wp czy dowolnego innego dostarczyciela skrzynek pocztowychJarek Dabrowski napisał/a:jak kiedyś się obudzimy i nie będzie Google, to co będzie?
Jarek Dabrowski napisał/a:Przypomniało mi się pytanie: "do czego służy Internet Explorer?"
Do przeglądania internetu z twojego komputera. I na odwrót.Jarek Dabrowski napisał/a:do czego służy Internet Explorer?"
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Polecam binga do wyszukiwania grafiki - google moze sie schowac. Oprocz grafiki zreszta, bing naprawde dobrze wyglada. Do tego stopnia, ze jak juz nie moge czegosc znalezc na google, to ide na binga i tam o dziwo znajduje.opiszon napisał/a:ale w polu wyszukiwarek mamy jeszcze nowego binga
pozdrawiam,
dzerrry
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
dzerry napisał/a:widze, ze lubisz miejskie legendy?
PiotrR napisał/a:Bardzo wygodny, daje dostęp do maili, archiwum itp. bez konieczności ładowania całej zawartości www
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8