Klapki i pasek z napisem Pentax
Viridian napisał/a:Sądzę, że to kwestia nadgorliwości w kwestii bezpieczeństwa, ale zapytam.
Viridian napisał/a:Jutro sprawdzę, ale:
Poczta znajduje się na Azorach, zabytków próżno w okolicy szukać.
Sam urząd jest umiejscowiony w bloku, na parterze, tak jakby w jednym z mieszkań.
Sądzę, że to kwestia nadgorliwości w kwestii bezpieczeństwa, ale zapytam.
CytatCo do zakazu szkicowania - jest tam i wisi chyba już od kilkunastu lat.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Ta na Radzikowskiego, obok komisariatu? To 200 metrów od nas.Viridian napisał/a:Poczta znajduje się na Azorach
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Ijon napisał/a:Ta na Radzikowskiego, obok komisariatu? To 200 metrów od nas.Viridian napisał/a:Poczta znajduje się na Azorach
Viridian napisał/a:Nie ta na Radzikowskiego - ta na Weissa, niedaleko pętli autobusowej.
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Ijon napisał/a:To może skrzykniemy się na forumowe fotografowanie zakazu szkicowania?
Ale szkicować to trzeba umieć. A zaraz... fotografować nie umiem, a fotografuję, to i ze szkicowaniem sobie poradzę.mygosia napisał/a:A moze sie skrzykniecie w 20 osob i bedziecie szkicowac?
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:Proponuję, by ktoś uzdolniony plastycznie wykonał na wzór istniejących już tabliczek tabliczkę z przekreślonym okiem. Potem trzeba tylko ją dyskretnie przykleić obok nich i czekać, kiedy pracownicy poczty się pokapują.
mygosia napisał/a:Ijon napisał/a:To może skrzykniemy się na forumowe fotografowanie zakazu szkicowania?
A moze sie skrzykniecie w 20 osob i bedziecie szkicowac?
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
Ijon napisał/a:To może skrzykniemy się na forumowe fotografowanie zakazu szkicowania? Ja mogę być tam dziś około 19.
Link do mapy: http://maps.google.pl/map...62,0.03665&z=15
CytatArt. 63. § 1. Kto bez złożenia pisemnego wniosku o dokonanie wpisu do rejestru przedsiębiorców telekomunikacyjnych wykonuje działalność telekomunikacyjną,podlega karze aresztu, ograniczenia wolności lub grzywny.
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
A kiedyś był program TV "Piórkiem i węglem" prof. Wiktora ZinaYeti napisał/a:przecież szkicuje się węgielkiem lub co najwyżej ołówkiem
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D