tapirek  Dołączył: 14 Wrz 2006
hasos napisał/a:
mnie się podoba 4, własnie dlatego, że taka fuzzy jest :). no i 7 - fajny kadr i kolorystyka.

Dzięki - co do 4 to właśnie postawiłem sobie za cel zrobić jakieś oryginalne zdjęcie najbardziej wypocztówkowanego motywu w Krakowie. Wyszło tak właśnie :)

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
tapirek, gdzie cumuje SV "Crimson Permanent Assurance" ?

Hehe - to jest budynek w którym mieści się krakowski oddział CapGemini, przy Rondzie Polsadu.

rysiekp17  Dołączył: 27 Wrz 2008
widzę, że coraz ciekawsze są zdjęcia w tym dziale na co Twoja galeria jest dowodem ;-)

martinnezzz  Dołączył: 18 Lip 2009
1.Ciekaawe niebo, ale chyba jakość trochę kuleje.
4 Świetna, niepowtarzalny klimat i bardzo oryginalne.

rysiekp17 napisał/a:
widzę, że coraz ciekawsze są zdjęcia w tym dziale na co Twoja galeria jest dowodem ;-)

Dzięki.

martinnezzz napisał/a:
1.Ciekaawe niebo, ale chyba jakość trochę kuleje.

Tu była makabryczna obróbka robiona i to niestety widać.

martinnezzz napisał/a:
4 Świetna, niepowtarzalny klimat i bardzo oryginalne.

Dokładnie takie było założenie zdjęcia - czyli chyba mi się udało :)

Tak w ogóle to wszystkie te zdjęcia są częścią małego projektu, który realizuję w formie fotobloga. Na fali uniesienia spowodowanego obejrzeniem Alkosowego PAD-a miało to być takie krakowskie streetphoto, ale po kilku próbach stwierdziłem, że średnio się czuję w takiej konwencji i wychodzi mi raczej średnio - i teraz jest to po prostu zbiór zdjęć, które łączy to, że są/będą zrobione w Krakowie.

dybon  Dołączył: 05 Gru 2007
Przydało by się jakieś zdjęcie na nowej stronie.

dybon napisał/a:
Przydało by się jakieś zdjęcie na nowej stronie.

Ależ proszę - tym razem Krakowski Festiwal Teatrów Ulicznych. Fragmenty przedstawienia "Zapach Czasu" Jeśli się nie mylę, bo spóźniłem się na początek...

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Zdjęcia jakościowo sa takie sobie - robione tele i na ISO 1600 k-dyszką, ale kojarzą mi się z malarstwem Beksińskiego i dlatego je lubię.

Skocz do: