jiro  Dołączył: 15 Lis 2008
kołobrzego i okolice -> negawtywy i inne...
witam,

w sobote wyjezdzam nad morze i bede dosyc blisko kołobrzegu. czy znajde tam lub w innym pobliskim miescie jakis sklep z negatywami(zapasy mam, ale chetnie sie rozejrze) i ewentualnie innym sprzetem foto?(bede musial kupic filtr 58mm a nie wiem czy u siebie w miescie znajde jakas hoye do tego czasu).

Pozdr.

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
Byłem w tym roku w Mielnie i bez problemu znalazłem negatywy, ale tylko kolorowe.

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
W Kołobrzegu na pewno jest Rossmann (niedaleko Katedry) i można się poratować Kodakiem Farbweltem lub Luckyami :-) . Inne punkty z materiałami foto pewnie też są ale nie rozglądałem się, bo nie potrzebowałem.

powalos  Dołączył: 20 Kwi 2006
Wychodząc z Rynku w kierunku morza (nie znam nazwy tej uliczki), po lewej stronie jest (a może już nie ma?) sklep ze sprzętem głownie muzycznym, ale mieli tam też dość duży wybór różnego rodzaju filtrów, lamp Metza, Tak było dwa lata wstecz. Filmy też wówczas były. Ceny były dość przystepne. Pzdr.

pepek  Dołączył: 19 Lip 2006
Jak trzeba będzie, to Koszalin jest 40km od Kołobrzegu. Tu na 100% coś znajdziesz. Gdzie dokładnie będziesz? Może w Ustroniu?

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
powalos napisał/a:
Wychodząc z Rynku w kierunku morza (nie znam nazwy tej uliczki), po lewej stronie jest (a może już nie ma?) sklep ze sprzętem głownie muzycznym

Sklep jest i ma przyciągającą ekspozycję w witrynie :-) (do środka nie wchodziłem więc nie wiem czy sprzedają jeszcze filmy)

jiro  Dołączył: 15 Lis 2008
wiedzialem ze Elvis zyje ;-) piotrecius, mysle ze teraz to juz na pewno znajde :-D

pepek, bede w Mrzeżynie... a w Ustroniu pewnie tez przejazdem bo tam kumpel bedzie stacjonowal(chociaz jeszcze nie wiem czy on nie podjedzie do mnie/nas), a mimo wszystko... na urlopie trzeba sie napic. ;-)

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
Knajpa
Witajcie, czy możecie polecić jakąś fajną, smaczną i niedrogą knajpkę w Kołobrzegu? Będę jutro z rodziną w AquaParku - a po... będziemy głodni. Z góry dzięki na namiary.

Skocz do: