Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
Bylem na slubie i tylko z daleka widzialem, facet miał 3 puszki ze sobą. Widziałem, ze chodził w przód i tył, czyli cos stałoogniskowego miał podpiete. Poza tym w kosciele w ogole nie uzywał lampy, wiec na pewno jasne szkła i potężne użyteczne ISO. Generalnie Canon, a jakie to byly puszki - za daleko było, nie widzialem.takpoprostu napisał/a:ładne, ostre zdjęcia, ładna GO... czyżby FF ? I jasne stałki ?
Moze to kwestia łącza, jakos koszmarnie dlugo sie nie ładują, ale i nie szybko. Ale to, ze ladują sie po jednej sztuce to poważny babol. Przydałby sie jakis przycisk Przód/Tył. Uzywanie za kazdym razem klawisza Wstecz i klikanie na kolejne zdjecie nie jest zbyt przyjazne i odechciewa sie oglądania całej galerii.andrzejb napisał/a:ładują się staaaaaaaaaanowczo za długo i do tego po jednej sztuce.
[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
takpoprostu napisał/a:www.akwilianszubert.pl po aktualizacji i poprawieniu przeglądania zdjęć... Zapraszam do oglądania i oceniania z góry dziękuje za wszelkie opinie.
kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:Fotek nie ocenię, bo - jak wyżej napisałem - dalej naprawdę nie klikam ...
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Rafi napisał/a:Moim zdaniem mocno przesadzasz. W swoim gatunku design strony wydaje mi się ok.
kaSetka z zabawkami
k10+kit2+80-200/4,7-5,6+Pancolar 50mm/1.8+soligor tif 340 & 380(pójdzie na sprzedaż)+ T17-50/2,8+M48-1 :) no i takie tam różne analogowe i małe cyfrowe
wchodzić i komentować --> http://www.flickr.com/photos/rysiekp/
rysiekp17 napisał/a:takpoprostu na ile mogę otworzyć przysłonę przy portrecie mając metza 48 lub podobną?
k10+kit2+80-200/4,7-5,6+Pancolar 50mm/1.8+soligor tif 340 & 380(pójdzie na sprzedaż)+ T17-50/2,8+M48-1 :) no i takie tam różne analogowe i małe cyfrowe
wchodzić i komentować --> http://www.flickr.com/photos/rysiekp/
K200D kit; helios 44k-4; exaktar 135; beroflex 400