szalenie podoba mi sie ta fota - jedyne zastrzezenie mam do tego ze foty pokazane na twoejej stronce powinny chyba miec jednakowa kontrstowosc i dominante
Niby mialoby to sens, ale jednak wolanie hp5 to inny temat niz fomy... A jeszcze inny temat - to upiekszanie cyfry, zeby po ludzku wygladala :) Poza tym byl zupelnie inny kontrast sceny w fotach 2 i 3. Zatem trzeba by to traktowac jako osobne foty - a ze wpadly w jeden wpis, to juz inna sprawa ;)
Arti napisał/a:
mily napisał/a:
oj nie wykorzystaliscie potencjalu Goski ;)
nie taki był zamiar warsztatów... ale poznaliśmy się na niej i skierowaliśmy w odpowiednie ręce
e tam w odpowiednie zaraz ;) moze trzeba sensowniej warsztaty zorganizowac? :)
mily, bo taka była idea zabawy. Podstawy światła w studio. Podstawowe podstawy. I było jeszcze kupę zdjęć pod tytułem "a jak ustawimy tak, to tu się cień zrobi" i trochę "tak wygląda twarz, jak ją źle oświetlimy"
Raczej "podstawy światła między stołem do piłkarzyków a stołem bilardowym". Ale super było - tylko nie rozumiem dlaczego, skoro była kontra, nie mogłem dać rekontry.
mily, dobrze mówisz. Przez te ich warsztaty studyjne nie można było w bilard grać
hihi, no bilard fajna rzecz ;)
ale tak poza tym to jak to tak, na forum N i C az huczy od warsztatow, a wy w bilard i pilkarzyki gracie? :D kiedy jakies kontynuacje tamatu? tez bym sobie pogral :D