Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
pawelek-79 napisał/a:Czy ktoś się orientuje, czy do PSE 7 dołączany jest tylko okrojony ACR? Mam wersję ACR 4.4 w chwili obecnej, ale jest okrojona z wielu funkcji, jak choćby korekty dystorsji czy aberracji. A widziałem na jakichś screenshotach bardziej rozbudowane okna ACR.
U mnie wygląda to tak:
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:pawelek-79 napisał/a:Czy ktoś się orientuje, czy do PSE 7 dołączany jest tylko okrojony ACR? Mam wersję ACR 4.4 w chwili obecnej, ale jest okrojona z wielu funkcji, jak choćby korekty dystorsji czy aberracji. A widziałem na jakichś screenshotach bardziej rozbudowane okna ACR.
U mnie wygląda to tak:
Niestety, nawet jak bedziesz mial najnowsza wersje PSE, to ACR bedzie tam dzialal w okrojonej wersji - pelnie swoich mozliwosci pokazuje dopiero z "duzym" Photoshopem. Dlatego decydujac sie na prace z RAW duzo lepiej niz PSE zakupic jednak jeden z programow dedykowanych do obrobki tego formatu - niemal kazdy bedzie oferowal znacznie wieksze mozliwosci niz ACR w polaczeniu z PSE.
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F