lxr  Dołączył: 19 Lip 2009
[lxr] Forumowy debiut
Jest to mój pierwszy post. Witam wszystkich forumowiczów :) i poddaję się krytyce.

1.

2.

3.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Tczew jak mniemam ;-)

1sze jest przytłaczające tą ilością żebrowań
z kolei w 2gim bardzo podoba mi się połączenie mostu, kładki, nieba no i ten cień na deskach ;-)

Arczibandit  Dołączył: 25 Maj 2007
A mnie się właśnie podoba nr 1. Jest takie graficzne...fajna gra cieni i świateł...brakuje mi tu tylko jakiegoś "ludzkiego" pierwiastka...

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Arczibandit, nie napisałem że mi się nie podoba, tylko że mnie przytłacza ;-)

Arczibandit  Dołączył: 25 Maj 2007
opiszon, fakt :-B może to właśnie przez brak laicko-humanistycznych akcentów ;-)

agoos  Dołączyła: 26 Cze 2009
Najfajniejsza dwójeczka jak dla mnie. Później jedyneczka. Ach, te stalowe konstrukcje.. :mrgreen: :lol:

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
Arczibandit napisał/a:
brakuje mi tu tylko jakiegoś "ludzkiego" pierwiastka...

kobieta w kapeluszu z wielkim rondem, płaszczu za łydke i wysokich szpilkach, wszystko w bieli z czarnymi dodatkami...

@tatsuo_ki tylko skąd taką wziąć :-P

Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
lxr, z maxmodels.pl

rysiekp17  Dołączył: 27 Wrz 2008
zaproś agoos, na sesję hehe

wojtek_c  Dołączył: 28 Lut 2008
1 - bardzo na TAK. Świetny efekt. Może urżnąłbym 1cm z dołu.
2 - fajne, ale słabsze, modelka mogłaby się przydać na tym kadrze jeszcze bardziej niż w 1 (po pierwsze samo się broni bez żadnych czynników ludzkich)
3 - nudne jak flaki z olejem.

Dzięki za opinie. Dorzucam kolejne zdjęcie do oceny 8-)
4.

Rafi  Dołączył: 25 Mar 2007
Hmmm ... Sam nie wiem .. Jakieś mieszane uczucia.
Napiszę tak: czekam na więcej :)

DeKa  Dołączył: 09 Kwi 2008
Dokładnie, pomysł dobry ale coś tu jest nie tak. Inny kadr by się przydał no mniej lewej strony lub ciut więcej góry. @ jak na razie najlepsza.

andrzejb  Dołączył: 25 Gru 2008
4.Dechy pokazałeś wyśmienicie tylko po co te kończyny a raczej to co z nich pozostało.
DeKa napisał/a:
Inny kadr by się przydał no mniej lewej strony lub ciut więcej góry. @ jak na razie najlepsza.
Jestem za.

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
2 fajowa

4. deski też fajnie beczkują ale te nogi to już niefajnie tam wyszły

MichalR
[Usunięty]
przygladam sie i za cholere ne moge sie dopatrzec co jest ciekawego w zalanych woda deskach na molo (chyba). ale ja jakis dziwny jestem i sie chyba nie znam na artyzmie. moze wyjde przed blok potrenowac na plytach chodnikowych;)

pozdrawiam,

andrzejb  Dołączył: 25 Gru 2008
MichalR napisał/a:
przygladam sie i za cholere ne moge sie dopatrzec co jest ciekawego w zalanych woda deskach na molo (chyba).
Żarty z nas sobie chyba stroisz.Nie zauważyłeś pięknej faktury drewna,sęków,powbijanych gwoździ? :lol:

Skocz do: